Raluca Abrihan

Revolut lansează operațiunile bancare în România

Thumbnail

Aplicația Revolut anunță operaționalizarea licenței sale bancare în România. Utilizatorii pot opta pentru transferul la Revolut Bank și vor avea protecție pentru depozite.

Clienții din România care aleg să folosească Revolut Bank se vor bucura de protecție pentru depozite în baza Schemei Europene de Garantare a Depozitelor, precum și de servicii adiționale - a anunțat compania.

"Utilizatorii din România au acum posibilitatea să opteze pentru transferul la Revolut Bank pentru a beneficia de servicii adiționale prin intermediul aplicației. Procesul de transfer durează doar câteva minute", se arată în comunicatul transmis de companie.

Aplicația are peste 1,3 milioane în România și 15 milioane la nivel global.

Până în prezent, Grupul Revolut a obținut investiții în valoare de aproape 1 miliard de dolari și a fost recent evaluată la 5,5 miliarde de dolari.

Revolut a lansat operațiunile bancare anul trecut, în Polonia și Lituania, și oferă deja servicii de creditare competitive în ambele țări. Licențele bancare specializate permit ca Revolut Bank să ofere servicii bancare limitate prin intermediul aplicației Revolut împreună cu o matrice de servicii și produse financiare care sunt oferite de alte companii din Grupul Revolut.

Aplicația a fost lansată în 2015 în Marea Britanie.

 

Parallax

Vizualizari
13569
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri