Claudiu Zamfir

Revolut schimbă aplicația

Thumbnail

Compania de tehnologii financiare Revolut anunță, joi, lansarea unei noi versiuni a aplicației sale de mobil folosită și de utilizatori din România pentru gestionarea banilor.

Cu lansarea versiunii 7.0 Revolut spune că face un nou pas pentru a deveni o platformă financiară globală.

Startup-ul britanic susține că noua sa aplicație este mai intuitivă, cu o structură care împarte într-un mod simplu rezolvarea nevoilor financiare zilnice în două secțiuni: Acasă și Bunăstare.

Noua versiune a aplicației îi ajută pe utilizatori să se încadreze în bugetul disponibil, având o pagină principală ”Acasă” pentru conturile lor Revolut și conturile conectate prin open banking, cu acces facil la funcțiile de bugetare și analitice.

Secțiunea ”Bunăstare” aduce împreună tranzacționarea de acțiuni, criptomonede, bunuri și pușculițe digitale pentru a-i ajuta pe utilizatori să economisească, să investească și să își gestioneze banii cu ușurință, printr-o simplă apăsare de buton.

Clienții pot economisi în pușculițele lor digitale destinate economiilor sau pot pune bani deoparte împreună cu alți utilizatori în pușculițele digitale de grup.

De asemenea, Revolut spune că a făcut investițiile mai accesibile, oferind utilizatorilor acces la trazacționarea de acțiuni la companii globale, criptomonede și bunuri, totul începând de la o investiție minimă de 1 dolar.

În următoarele luni Revolut va lansa noi produse pe mai multe piețe. Acestea includ „Recompense”, o selecție de reduceri și cashback la comercianți importanți pentru a ajuta utilizatorii să economisească bani, precum și o experiență personalizată și produse care vor ajuta utilizatorii să își gestioneze mai bine abonamentele la diferite tipuri de servicii. Între timp, clienții își pot actualiza aplicația Revolut la cea mai nouă versiune pentru a explora noua experiență.

 

Parallax

Vizualizari
8700
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri