Raluca Abrihan

Revolut lansează tranzacționarea de aur în aplicație

Thumbnail

Platforma financiară Revolut a anunțat astăzi că utilizatorii care dețin conturi Metal sau Premium pot acum să cumpere și să vândă aur direct din aplicație. Iată cum funcţionează noul serviciu.

Aurul va fi disponibil în aplicația Revolut în secțiunea „Bunuri” din Tabloul de bord. Utilizatorii pot cumpăra și tranzacționa aur, în baza datelor de performanță a pieței pe care Revolut le obține de la de la un partener  în furnizarea serviciilor ce implică aurul.

Orice expunere la aur deținută de utilizatori se bazează pe aur real, fizic, păstrat de acest parterner.

Expunerea la aur poate fi transferată de la un utilizator Revolut la altul prin intermediul aplicației Revolut sau poate fi convertită instantaneu în criptomonede sau în bani, pentru efectuarea de plăți.

Revolut oferă de asemenea o funcționalitate de schimb automat prin care utilizatorii pot stabili un anumit preț la care doresc să tranzacționeze aurul, fintech-ul urmând să finalizeze tranzacția atunci când prețul pieței atinge prețul stabilit.

Utilizatorii Metal și Premium vor putea avea acces imediat la aur prin actualizarea aplicației Revolut și selectarea secțiunii „Bunuri” din Tabloul de bord. Spre deosebire de banii electronici, aurul nu este reglementat în Marea Britanie de către Autoritatea pentru Conduită Financiară și nici nu este protejat prin reglementări privind banii electronici. La fel ca în cazul altor investiții, capitalul este de risc, spun oficialii Revolut.

 

 

Parallax

Vizualizari
7017
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri