Denisa Crăciun

Rețeaua Regina Maria cumpără un spital privat din Pitești

Thumbnail

Rețeaua de sănătate Regina Maria cumpără un spital privat din județul Argeș, fondat și administrat de SIF Muntenia, conform unui comunicat transmis, miericuri StartupCafe.ro.

Rețeaua Regina Maria cumpără Muntenia Hospital din Pitești. Pentru finalizarea achiziției este nevoie de aprobarea Consiliului Concurenței. Spitalul pe care îl va achiziționa  are un bloc operator cu 4 săli de operație, un centru de imagistică dotat cu RMN și CT și un laborator propriu de analize medicale.

„Achiziția Spitalului Muntenia închide cercul îngrijirii medicale pe care îl oferim pacienților și abonaților noștri din Argeș, după aproape 10 ani de prezență în regiune”, a declarat Fady Chreih, CEO Regina Maria.

El a mai spus că „am toată încrederea că experiența echipei de medici din Spitalul Muntenia și colaborarea interdisciplinară de la nivelul Rețelei vor seta un nou standard de îngrijire a pacienților din întreaga regiune. Această nouă integrare urmează direcția noastră de consolidare la nivel local, preocuparea constantă pentru calitatea serviciilor medicale și siguranța pacientului”.

La nivel național, Rețeaua REGINA MARIA deține  8 spitale și 5 centre cu spitalizare de zi.

În ultimii ani, operatorul privat de sănătate a fost implicat în peste 35 de tranzacții cu preluare integrală, respectiv a 100% din acțiuni.

Parallax

Vizualizari
504
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri