Denisa Crăciun

O mare rețea privată de spitale și clinici din România face o nouă achiziție

Thumbnail

Rețeaua medicală privată Regina Maria achiziționează pachetul integral de acțiuni al Centrului Medical Bucovina, un furinzor de servicii de imagistică din nordul României, conform unui comunicat transmis, joi, StartupCafe.ro.

Rețeaua privată de sănătate susține că va investi cel puțin 1,5 milioane de euro pentru modernizarea diviziei de imagistică a Centrului Medical Bucovina, dar și pentru deschiderea unui laborator de analize medicale de ultimă generație.

„Achiziția Centrului Medical Bucovina aduce în rețea o echipă de experți cu o structură bine închegată, cu rezultate remarcabile și un potențial mare de creștere. Prin standardele comune de calitate ne propunem să oferim acces la cele mai bune servicii medicale integrate și interdisciplinare, iar pacienții și abonații noștri din zona de nord-est a țării vor avea acum parte de serviciile complexe ale Rețelei, în proximitate”, spune Fady Chreih, CEO al Rețelei de sănătate REGINA MARIA.

Prin preluarea Centrului Medical Bucovina, Rețeaua de sănătate Regina Maria ajunge la un portofoliu de peste 35 de companii achiziționate.

Referință pentru medicina privată din județul Suceava, Centrul Medical Bucovina este prezent în peisajul clinicilor private încă din anul 2011. Furnizorul de servicii medicale oferă pacienților o gama de investigații multidisciplinare, în cele peste 20 de specialități medicale care prioritizează protejarea și îmbunătățirea calității vieții pacienților.

Centrul Medical Bucovina dispune de două clinici situate în strada Zamca, respectiv în cartierul Burdujeni din Suceava, înregistrând anul trecut o cifră de afaceri de 2,5 milioane de euro

 

Parallax

Vizualizari
395
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri