Denisa Crăciun

O rețea de cabinete stomatologice din România și-a bugetat investiții de peste 2 milioane EUR pentru extindere

Tranzactie clinici de stomatologie

O rețea de cabinete stomatologice din România și-a bugetat investiții de peste 2 milioane de EUR în 2023 pentru deschiderea a cel puțin cinci noi cabinete dentare.

Lanțul de cabinete stomatologice Life Dental Spa fondat în anul 2008 are o echipă de 80 de specialiști în medicină dentară și 10 clinici deschise în Români: București, Iași, Cluj-Napoca, Oradea, Brașov, Arad, Sibiu și Pitești.

„Ținta pentru anul în curs, odată cu deschiderea de noi locații, va fi tot o dublare a afacerilor Grupului de firme din spatele Life Dental Spa, la peste 20 milioane de euro”, a spus Dr. Cristina Obreja, medic specialist laser dentar și cofondator Life Dental Spa.

Echipa are în plan deschiderea a cel puțin cinci noi clinici stomatologice, iar pe listă sunt mai multe orașe din țară.

„Ne uităm cu atenție spre orașe precum Ploiești, Timișoara, Constanța, Târgu Mureș, Galați, Craiova, Giurgiu, Bacău sau Suceava. Analizăm inclusiv posibilitatea de a deschide în toate acestea sau și în altele noi, în funcție și de capacitatea de a identifica parteneri care să se alăture business-ului nostru. Luăm în calcul inclusiv locații existente, cu echipe medicale care își doresc să meargă la nivelul următor și suntem deschiși să colaborăm cu antreprenori sau intraprenori care vor să investească, alături de noi, pentru un return-on-investment într-un timp foarte scurt”, a declarat Ștefan Obreja, investitor și cofondator Life Dental Spa.

Bugetul de investiții pentru o locație în regim de parteneriat pornește de la 20.000 de euro pentru o participație minoritară din afacere și poate ajunge până la 49% din business.

Parallax

Vizualizari
409
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri