Adi Iacob

Program de accelerare pentru startup-uri de securitate cibernetică

Thumbnail

Compania de securitate cibernetică Kaspersky Lab vrea să ajute startup-urile de cybersecurity care au deja un produs sau un prototip să se dezvolte. Startup-urile care vor fi alese să intre în programul Kaspersky Open Innovations vor avea acces la baza de clienți, expertiza globală și mentori din cadrul companiei și vor putea colabora cu biroul de cercetare și dezvoltare al Kaspersky Lab, având ocazia să se extindă în fiecare regiune în care operează firma.

Reprezentanții Kaspersky au scris pe blogul companiei că noul program își propune să contribuie la accelerarea dezvoltării și la generarea de noi oportunități de afaceri atât pentru startup-urile participante, cât și pentru companie.

Startup-urile din toată lumea se pot înscrie în Kaspersky Open Innovations Program până pe data de 28 iulie (AICI).

Pot aplica și afacerile care lucrează la proiecte avansate la periferia domeniului securității cibernetice - inclusiv în domenii precum transportul, „internetul lucrurilor” (IoT), combaterea fraudei și blockchain.

Preselecția se va încheia cu un demo-day pe 19 septembrie la Milano, Italia. În cadrul evenimentului, antreprenorii selectați își vor prezenta proiectele în fața unui juriu format din experți de la Kaspersky Lab. Startup-urile cu cele mai bune proiecte vor fi admise în programul Kaspersky Open Innovations.

Participanții la program vor beneficia de îndrumare tehnică și de afaceri, pe lângă accesul la partenerii Kaspersky Lab - inclusiv distribuitori, reselleri și clienți.

Parallax

Vizualizari
597
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri