Primul zbor comercial în spaţiu: Firma lui Elon Musk a rezervat primul loc pentru excursia în jurul lunii - Afaceri - StartupCafe.ro
Adi Iacob

Primul zbor comercial în spaţiu: Firma lui Elon Musk a rezervat primul loc pentru excursia în jurul lunii

Thumbnail

Compania de transport în spațiu a lui Elon Musk — SpaceX — a anunţat că a semnat primul contract din lume cu un pasager privat care vrea să zboare în jurul lunii, la bordul vehiculului său — BFR.

Într-un mesaj pe Twitter, Space Exploration Technologies Corp. a declarat că misiunea are rolul de a folosi cea mai mare rachetă, denumită BFR, care este încă în curs de dezvoltare şi care, potrivit oficialilor din industrie, poate avea loc la cel puţin un an sau doi de la un zbor iniţial de testare, scrie Mediafax.

"Află cine zboară şi de ce luni, 17 septembrie", a anunţat SpaceX într-un tweet joi, care păstrează încă misterul asupra primului turist din lume care va zbura în spaţiu.

La începutul lui 2017, Elon Musk a şocat comunitatea aerospaţială anunţând intenţia sa de a trimite doi turişti în spaţiu, la bordul rachetei sale Falcon Heavy, ceea ce până la urmă nu a mai avut loc.

Parerea ta despre articol
Vizualizari
358
Conţinut
Adauga comentariu

Atrage clienți noi

Google AdWords Express

Primești 200 de lei bonus pentru promovare online.