Raluca Abrihan

Uber, după adoptarea OUG pentru ridesharing: Vrem să lucrăm cu autoritățile și cu ceilalți furnizori de transport, inclusiv șoferii de taxi

Thumbnail

În urma adoptării ordonanţei de urgenţă care reglementează transportul alternativ cu autoturism şi conducător auto, în şedinţa de Guvern de ieri, compania Uber spune că ar vrea să lucreze cu autoritățile și cu ceilalți furnizori de transport, inclusiv șoferii de taxi, pentru a reduce problemele de trafic din marile orașe, cum ar fi aglomerația, poluarea sau lipsa parcărilor.

Poziția Uber referitoare la adoptarea OUG-ului care reglementează ridesharing-ul în România:

„Este un pas important pentru modernizarea serviciilor de transport în România și o veste foarte bună pentru șoferii parteneri și pentru utilizatori, care au acum mai multe opțiuni - transport în comun, taxi sau servicii alternative. Apreciem dialogul avut atât cu Guvernul, cât și cu Parlamentul de-a lungul acestor luni. Fără deschiderea tuturor partidelor, această reglementare nu ar fi fost posibilă. 

Ne dorim să lucrăm cu autoritățile și cu ceilalți furnizori de transport, inclusiv șoferii de taxi, pentru a reduce problemele de trafic din marile orașe, cum ar fi aglomerația, poluarea sau lipsa parcărilor.

În tot acest parcurs complicat, a contat foarte mult susținerea masivă din partea utilizatorilor. Petiția cu cele peste 400.000 de semnături adunate în doar 6 zile a arătat tuturor că românii sunt pro-inovație. Le mulțumim pentru sprijin. Angajamentul nostru este să #continuam să le oferim un serviciu sigur și de calitate”, au declarat oficiali Uber România. 

OUG privind activităţile de transport alternativ cu autoturism şi conducător auto a fost adoptată în şedinţa de Guvern.

Ce trebuie să ştie şoferii Uber, Bolt și Clever

 

Parallax

Vizualizari
11308
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri