Denisa Crăciun

Porsche deschide un nou centru de cercetare la Timișoara

Thumbnail

Divizia de inginerie Porsche din România extinde rețeaua de centre de inovare pentru dezvoltarea vehiculelor inteligenete și deschide, în 2022, un nou birou în Timișoara.

Porsche Engineering deschide noul birou în al doilea trimestru din 2022, în clădirea United Business Centre (UBC) 0 din Iulius Town Timișoara și va ocupa o suprafață de 2.100 mp. Echipa de ingineri Porsche va dezvolta aici proiecte în domeniul auto.

Porsche Engineering România este o companie care dezvoltă software pentru e-mobilitate, conducere automată și inteligență artificială.

Porsche Engineering România este o subsidiară deținută în totalitate de Porsche Engineering Group GmbH și este complet integrată în rețeaua globală Porsche Engineering, care are 1.500 de angajați la nivel global, în Germania, Republica Cehă, România, Italia și China.

De anul viitor, aproximativ 50 de angajați vor lucra în noul birou, iar pe termen mediu există planuri de extindere la o echipă de 200 de angajați, specializați în domeniul dezvoltării și testării de software.

„Porsche Engineering Romania a ales Iulius Town pentru multele facilități pe care le oferă, care îi ajută pe angajații noștri să consolideze  echilibrul între viața profesională și cea personală. În același timp, clădirea se află într-o poziție cu adevărat excelentă, iar etajul nostru va avea o priveliște similară cu cea  din Cluj-Napoca”, a spus Marius Mihailovici, Director General Porsche Engineering România.

Parallax

Vizualizari
292
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri