Denisa Crăciun

Platforma românească SeedBlink, de investiții în startup-uri, devine „all-in-one”. Ce servicii oferă antreprenorilor și investitorilor

SeedBlink

Românii de la SeedBlink anunță că platforma lor prin care antreprenorii pot obține finanțări de la investitori individuali devine „all-in-one”, oferind servicii pentru startup-uri, investitori și alți jucatori din domeniul tech.

SeedBlink, înființată în 2020, devine o platformă de investiții în tehnologie și equity management „all-in-one”, potrivit unui comunicat transmis, miercuri, StartupCafe.ro. Platforma permite accesul, gestionarea și tranzacționarea fără fricțiuni a deținerilor de capital, printr-o combinație de infrastructură tehnologică, servicii financiare și o rețea de investitori și parteneri, susține compania.

„Astăzi suntem un ecosistem de soluții care sprijină startup-urile și scaleup-urile din domeniul tehnologiei în demersul lor de creștere exponențială, integrând servicii de finanțare, păstrarea angajaților cheie, comunicarea eficientă cu investitorii și opțiuni de lichiditate timpurie. Accentul nostru rămâne pe simplificarea proceselor complexe de gestionare a capitalului propriu și pe oferirea de oportunități de investiții strategice", a declarat Carmen Sebe, CEO al SeedBlink.

În prezent, platforma oferă patru categorii de servicii:

  • SeedBlink Equity: Un modul cuprinzător care include gestionarea tabelului de capitaluri (cap table), planuri de opțiuni în acțiuni pentru angajați adaptate local, simulări de runde de finanțare, comunicare cu stakeholderii și managementul portofoliului, printre alte servicii. Acestea ajută companiile să gestioneze eficient și transparent capitalul propriu și să ia decizii strategice informate.
  • SeedBlink Ventures: Accelerează procesul de finanțare pentru startup-urile din domeniul tehnologiei prin îndrumare, instrumente, infrastructură, vehicule de investiții și introduceri către rețeaua potrivită de investitori și fonduri de capital de risc (VC).
  • SeedBlink Syndicates: Permite investitorilor de tip angel și fondatorilor să își pună în comun și să distribuie capitalul în cadrul propriilor rețele, favorizând oportunitățile de investiții colaborative prin utilizarea platformei.
  • SeedBlink Secondaries: Facilitează tranzacționarea acțiunilor, oferă lichiditate timpurie pentru acțiunile dobândite pentru angajați și investitori, sprijină strategiile de diversificare a portofoliului.

„Acest moment marchează un reper important: un an de la lansarea soluției de equity management a SeedBlink, Nimity, acum sub numele SeedBlink Equity. Aceasta se adaugă la succesul celor patru ani de investiții susținute de comunitate și fonduri de Venture Capital, pași importanți spre o platformă all-in-one cu multiple beneficii”, a mai spus SeedBlink în comunicatul transmis StartupCafe.ro.

De la lansare, SeedBlink susține că a raportat peste un miliard de euro în active deținute, 374 milioane de euro mobilizate pentru investiții în startup-uri pentru mai mult de 350 de companii din 15 țări și peste 4.000 de companii înscrise în programul de equity management.

Parallax

Vizualizari
200
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri