Adi Iacob

Platforma românească care ajută IMM-urile să găsească freelanceri a primit un grant de la Google

Thumbnail

Dacă ai auzit de Freelancer.com, află că există și varianta românească. Platforma care ajută IMM-urile să găsească freelanceri pentru diferite proiecte — Caut-expert.org — a primit un grant de promovare de la Google. Astfel, platforma va deveni mult mai vizibilă atât companiilor, cât şi experţilor (momentan din domeniile IT, traducători, evaluatori şi consultanţi diverşi).

Caut-expert.org ajută firmele să găsească specialiști pentru rezolvarea de diverse task-uri care nu necestită un angajat full-time.

Antreprenorii își pot înscrie proiectele gratuit pe platformă şi să publice detalii despre nevoia sau proiectul său. Ulterior, vor primi oferte de la profesionişti. La sfârşit, antreprenorul este cel care pe baza profilelor ofertanţilor şi a ofertelor depuse selectează cu cine dorește să colaboreze.

Pentru că tocmai asta face această platforma: pune împreună profesionişti în diverse domenii şi oameni sau SRL-uri care au nevoie de cineva care să le rezolve problema rapid şi fără proceduri complicate.

Pe platformă există deja peste 200 de liber-profesionişti, iar acest număr creşte zilnic. 

“Am avut zile în care s-au înscris 5 experţi sau zile în care s-au înscris 15”, spun reprezentanții Caut-expert.org.

Echipa care gestionează momentan platforma este formată din Nicu Habasescu, Ilie Banu, Tudora Diana şi Dănescu Adriana, precum şi alţi colaboratori pentru sarcini punctuale de pe Caut-expert.org.

Parallax

Vizualizari
1412
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri