Adi Iacob

Platforma pentru freelanceri Fiverr vrea să se listeze pe bursă

Thumbnail

Platforma dedicată freelancerilor (liber-profesioniști) Fiverr a depus documentele necesare pentru a se lista pe Bursa de Valori din New York. Startup-ul cu sediul la Tel Aviv pierde bani în prezent - pierderile au crescut de la 19,3 milioane de dolari în 2017 la 36,1 milioane în 2018. În același timp, veniturile marketplace-ului pentru freelanceri au crescut cu aproape 45%, de la 52,1 milioane la 75,5 milioane de dolari.

"Misiunea noastra este sa schimbăm modul în care lumea lucrează împreună. Am început cu ideea simplă că oamenii ar trebui să poată cumpăra și vinde servicii digitale în același mod ca și bunurile fizice, pe o platformă de comerț electronic", spun reprezentanții Fiverr în documentele depuse la New York Stock Exchange, citate de TechCruch.

Startup-ul fondat în 2010 susține că a facilitat mai mult de 50 de milioane de tranzacții între 5,5 milioane de cumpărători și 830.000 de freelanceri. Fiverr le oferă utilizatorilor acces la diferite servicii începând de la prețul de 5 dolari. Fiverr găzduiește o vastă comunitate de freelanceri care pot face orice, de la proiectarea unui logo, editare foto și video, scrierea de texte, la compunerea muzicii.

Această comunitate poate fi de mare ajutor pentu startup-urile care sunt la început și nu dispun de bugete consistente pentru diferite nevoi.

Fiverr a obținut până acum investiții în valoare de 111 milioane dolari, potrivit Crunchbase, de la Bessemer Venture Partners, Accel, Square Peg Capital, Qumra Capital și alte fonduri de investiții. De asemenea, compania a făcute și achiziții în ultimii ani, precum startup-ul ClearVoice And Co, care dezvoltă software-uri pentru freelanceri.
 

Parallax

Vizualizari
515
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu
poza de profil
Ioan
Marcu
Am apelat de cateva ori la niste indivizi care se prezentau ca fiind traducatori iar cu 2 exceptii rezultatele au fost jalnice de fiecare data. Cred ca unii dintre ei foloseau doar Google Translate la traducerea textelor.

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri