Răzvan Tătaru

Plăți cu cardul în taxiurile Meridian, în București

Mașină taxi de jucărie pe harta Bucureștiului

Bucureștenii vor putea plăti cursele Taxi Meridian cu cardul, în urma unui parteneriat cu un operator de plăți care activează în România, potrivit unui comunicat transmis, luni, StartupCafe.ro.

PayPoint a încheiat un parteneriat cu Taxi Meridian pentru instalarea de POS-uri în 1.000 mașini ale companiei. Taxiurile care vor avea terminale de plată instalate vor fi semnalizate cu stickere care afișează faptul că noul serviciu este disponibil.

„Continuăm cu extinderea rețelei de POS-uri și în afara mediului de retail, deoarece ne dorim să oferim consumatorilor cât mai multe servicii simplificate de plată în activitățile lor de zi cu zi. Anul trecut, odată cu înlocuirea vechilor terminale de plată cu POS-uri în cele peste 20.000 locaţii partenere, am venit cu promisiunea unui <<POS pentru toate plăţile>>, iar colaborarea cu Meridian este în linie cu această direcţie strategică. Le mulțumim cu această ocazie noilor noştri parteneri pentru deschidere şi avem toată încrederea în succesul acestui parteneriat.”, a declarat Utku Ogrendil, CEO PayPoint România

„Această inițiativă reprezintă un pas înainte în adaptarea la nevoile în continuă schimbare ale consumatorilor și în susținerea digitalizării în domeniul transportului urban. Așteptăm cu nerăbdare să vedem impactul pozitiv pe care această colaborare îl va avea asupra serviciilor noastre și asupra experienței clienților noștri.”, a declarat Dan Boabeș, owner Meridian Taxi.

Această nouă funcționalitate este disponibilă pentru locuitorii din București și împrejurimi. Plățile cu cardul intermediate de PayPoint nu presupun niciun comision.

Parallax

Vizualizari
382
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri