Denisa Crăciun

Nou parc logistic de 150.000 mp, lângă București: depozite, birouri, spații sociale

Parc logistic langa Bucuresti

O companie europeană de spații logistice a finalizat un parc logistic de 150.000 mp lângă București, care constă în depozite, birouri și spații sociale.

Logicor a finalizat dezvoltarea ultimei clădiri din Parcul Logistic Logicor Bucharest I din Mogoșoaia. Corpul nou inaugurat constă în aproximativ 21.800 mp de spații de depozitare la sol și un spațiu de birouri și spații sociale de 1.200 mp, fiind pre-închiriat în proporție de 72%, potrivit unui comunicat transmis, marți, StartupCafe.ro.

Distribuitorul de produse farmaceutice Mediplus a închiriat aproape 5.500 mp pentru a-și extinde activitatea, compania Alka, producător de gustări, s-a extins pe aproximativ 5.300 mp, iar distribuitorul de anvelope Rotis Lux a închiriat circa 6.000 mp.

„Finalizarea Parcului Logistic Logicor Bucharest I reprezintă un moment de referință pentru echipa din România, stabilind reperul de calitate pentru întregul nostru portofoliu. Avem deja în curs de dezvoltare noi proiecte în principalele zone logistice ale României, pe fondul cererii în creștere pentru spații logistice moderne și sustenabile, în întreaga țară. Deținem terenuri autorizate pentru construirea de noi centre logistice ce permit dezvoltarea progresivă a peste 400.000 mp de spații de calitate premium”, spune Mihai Diaconescu, Director, Asset Management, în cadrul Logicor România.

În prezent, acest parc logistic este format din patru clădiri cu o suprafaţă totală de aproximativ 150.000 mp, 96% fiind închiriată de companii locale și internaționale. 

Parallax

Vizualizari
424
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri