Raluca Abrihan

Firma care operează brandul românesc Oliviera a fost cumpărată cu 10,5 milioane euro

Thumbnail

Firma din Bulgaria care oferă servicii de livrare mâncare BGMentu, care în urmă cu câţiva ani prelua aplicaţia românescă Oliviera, a fost cumpărată de olandezii de la Takeaway.com cu 10,5 milioane de dolari.

Takeaway.com este o platformă ce oferă servicii de livrare mâncare în Olanda, Polonia, Belgia şi Austria, iar prin această achiziţie intră şi pe pieţele din România şi Bulgaria, unde anunţă ca va face investiţii importante, potrivit Tech.eu.

Oliviera este o aplicaţie dezvoltată de Ascend Netsolutions, compania IT românească ce a creat şi alte aplicaţii precum Star Taxi, Bringo sau eChioşc.

Vezi aici un interviu cu dezvoltatorul Oliviera

Takeaway.com devine astfel unul dintre cei mai importanţi jucători din piaţa de comenzi şi livrare mâncare, având în vedere că a obţinut până acum investiţii din parte unor fonduri, în valoare totală de 80 de milioane de euro.

“Prin această achiziţie adăugăm zonei noastre de desfăşurare o piaţă cu creşteri rapide în domeniul livrărilor de mâncare, cu o pupulaţie importantă şi vom aplica aceeaşi strategie şi în aceste pieţe ca cea care ne-a adus creşterea pentru afacerea poloneză Pyszne.pl ”, spune Jitse Groen, CEO al Takeaway.com.

Sursa: Tech.eu

Citeşte şi:

Aplicaţia care te scapă de statul la codă la mancare: Cum reinventezi un startup şi îl duci pe pieţe din afară

Parallax

Vizualizari
1480
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri