Adi Iacob

Studiu: Netflix consumă 15% din traficul global de internet. Cât consumă YouTube

Thumbnail

Nu este greu de înțeles de ce serviciile de streaming câștigă teren în mod constant. Acum câțiva ani, dacă doreai să vizionezi un film online, trebuia să plătiești pentru acest lucru în avans, și dacă nu-ți plăcea, rămânea problema ta. Serviciile de streaming din ziua de azi permit utilizatorilor să vizioneze orice film sau emisiune TV pentru un preț lunar fix, ceea ce înseamnă o economie pentru utilizatori.

Din acest motiv, nu este surprinzător să aflăm că Netflix ar putea să consume 15% din traficul global de internet, cel puțin așa arată datele furnizate de compania de bandwidth management —Sandvine, citate de Ubergizmo. Compania susține că numai Netflix consumă aproximativ 15% din traficul global de internet și, în ciuda faptului că YouTube există pe piață de mai mult timp — acesta consumă 11,4%.

De asemenea, studiul mai arată că aproape 58% din traficul downstream de pe internet este realizat de conținutul video.

Thumbnail
Sursa: sandvine.com

Raportul realizat de Sandvine mai arată că pirateria pare să fie din nou în creștere. Compania susține că serviciile de streaming sunt de fapt de vină pentru acest lucru, deoarece multe dintre acestea încearcă să producă conținut exclusiv — ceea ce îi face pe utilizatori să aleagă filme piratate, în loc să se aboneze la mai multe servicii deodată.

The Global Internet Phenomena Report October 2018 by Iacob Adi on Scribd

Parallax

Vizualizari
3172
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri