Raluca Abrihan

Unul dintre fondatorii BestJobs şi investitor Clever Taxi investeşte 500.000 euro într-o platformă de imobiliare

Thumbnail

Grupul Neogen (Bestjobs, Zumzi), controlat de omul de afaceri Călin Fusu, investeşte jumătate de milion de euro în platforma de anunţuri imobiliare Casta.ro, o agenţie online care a înlocuit comisionul procentual din valoarea imobilului cu un onorariu iniţial.

Casta.ro a înlocuit comisionul procentual din valoarea imobilului cu un onorariu initial de 100 euro, la care se adauga un onorariu de succes in momentul in care imobilul este vandut.

Platforma este condusă de Radu Theodorescu, fost director de vanzari la imobiliare.ro.

Casta ofera vanzatorilor de imobile următoarele servicii: vizita unui expert imobiliar, evaluarea proprietatii, poze profesioniste, postarea anuntului de vanzare pe portaluri imobiliare, precum si asistenta la negocieri si finalizarea tranzactiei.

"La Neogen suntem interesati de modele care pot aduce eficienta in piete fragmentate. Piata de agentii imobiliare este una care poate beneficia de reducerea preturilor si cresterea calitatii serviciilor." a declarat Calin Fusu, CEO al Neogen.

Grupul Neogen a construit sau a investit in cateva dintre cele mai de succes platforme din Romania: BestJobs, Clever Taxi (vanduta la Daimler) sau Vivre Deco.

Neogen a investit anul trecut aceeaşi suma, 500.000 de euro, în Frisbo, furnizor român de servicii complete de e-fulfillment, care preia depozitarea și procesarea comenzilor magazinelor online, lansată la Braşov de antreprenorul Bogdan Colceriu.

Parallax

Vizualizari
7883
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri