Denisa Crăciun

Deținătorul NAI România a cumpărat o platformă de evaluare a operelor de artă

Thumbnail

Appraisal & Valuation SA, deținătorul brandului NAI România, o rețea de companii imobiliare, a achiziționat platforma online de evaluare a operelor de artă și a obiectelor de colecție, evaluari-arta.ro.

Proiectul evaluari-arta.ro este înființat și coordonat de Cristian Gavrilă, un expert autorizat de Asociația Națională a Evaluatorilor Autorizați din România (ANEVAR), iar experții evaluatori ai acestei platforme sunt acreditați de Ministerul Culturii și acoperă toate domeniile de artă.

„Am identificat încă de acum 10 ani nevoia de a evalua online obiectele de artă, însă atunci nu existau servicii la nivelul profesionist care să satisfacă pe deplin așteptările clienților. […] Evaluarea obiectelor de artă este un domeniu ce completează paleta de servicii de evaluări oferite de compania noastră, acest fapt fiind în deplin acord cu viziunea companiei noastre ce presupune dezvoltarea continuă pe orizontală, adaugând noi servicii complementare celor existente […]”, a declarat Andrei Botiş, CEO (director general) Appraisal & Valuation SA.

Acțiunile Appraisal & Valuation SA vor fi listate, sub simbolul APP, pe Sistemul Multilateral de Tranzacționare (piața AeRO) al Bursei de Valori București, în trimestrul 3 al anului 2021.

Compania s-a pregătit pentru listarea la BVB prin derularea unui plasament privat de acțiuni.

Appraisal & Valuation SA, fondată în 2010, deține și brandul NAI Global în Republica Moldova. NAI Global se descrie drept o rețea de companii imobiliare comerciale independente și este unul dintre cei mai mari furnizori de servicii imobiliare comerciale din lume, cu activitate în 55 de țări.

Compania oferă servicii de: evaluări imobiliare, evaluare companiilor, a terenurilor Agricole, fermelor de producție, halelor de depozitare și producție și ale echipamentelor tehice.

Parallax

Vizualizari
406
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri