Raluca Abrihan

Unul dintre fondatorii Clever Taxi investește într-un startup de securitate cibernetică

Thumbnail

Mihai Rotaru, unul dintre fondatorii aplicației de taxi Clever Tax, investește în startup-ul de cyber-security româno-american Appsulate, câștigătorul Start-up Excellence Award la Innovation Labs 2018. Cum funcţionează această platformă de securitate.

,,Am anunțat încă de când am vândut Clever Taxi că unul dintre planurile mele este să investesc în startup-uri locale promițătoare, pentru a-mi aduce aportul în dezvoltarea mediului antreprenorial tehnologic. Appsulate mi-a atras atenția prin echipa extrem de bine închegată și prin inovația pe care o propune. Văd un potențial imens în transformarea lor treptată în lider pe zona de cyber-security, mai ales în contextul unui viitor în care mediul muncii migrează spre remote din ce în ce mai mult”, a declarat Mihai Rotaru.

Echipa Appsulate este reprezentată de Alex Negrea și Uli Mittermaier. Startup-ul are sediul central în Boston, iar centrul de dezvoltare efectivă este în București. Appsulate susține organizațiile în combaterea atacurilor cibernetice prin protejarea aplicațiilor web critice cu un scut virtual.

Appsulate permite accesul la aplicații care conțin date sensibile printr-un spațiu protejat, cu vizibilitate ridicată și protecție împotriva atacurilor tip malware. Astfel, Appsulate împiedică pierderea sau furtul de date. Appsulate rulează în cloud, dar și prin introducerea unui stick USB. Platforma oferă avantaje atât companiilor, cât și angajaților, facilitând flexibilitatea și autonomia în programul de lucru.

Echipa Appsulate a fost premiată anul acesta cu distincția Start-up Excellence Award în cadrul programului de preaccelerare și mentorat Innovation Labs.

Mihai Rotaru este un antreprenor român care a fondat trei companii, printre care se numără și Clever Taxi, aplicație de e-hailing din România. În 2017, Clever Taxi a fost cumpărată de grupul Daimler Mercedes pentru suma de 10 milioane de euro. Interesele sale se concentrează pe zonele de marketplace, SaaS și inteligență artificială și este implicat în calitate de mentor, adviser și investitor în piața locală.

VIDEO De la antreprenor la business angel: Ce va face cu banii unul dintre co-fondatorii Clever Taxi după vânzarea companiei

Parallax

Vizualizari
1307
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri