Denisa Crăciun

MedLife cumpără integral Life Med, companie cu două clinici medicale în București

Thumbnail

Compania românească MedLife achiziționează pachetul de 100% al companiei Life Med, care va fi integrată sub brandul Sfânta Maria, parte a grupului MedLife, conform unui comunicat transmis, luni, StartupCafe.ro.

Life Med este un furnizor de servicii medicale private din București și acoperă 24 de specialități. 

Este vorba despre alergologie și imunologie, cardiologie, chirurgie generală, dermatovenerologie, diabet și boli de nutriție, ecografie vasculară, endocrinologie, gastroenterologie, ginecologie, medicină de familie, medicină internă, neurologie, oftalmologie, ORL, ortopedie, pneumologie, psihiatrie, psihologie, recuperare medicală, reumatologie, urologie.

Compania oferă servicii de diagnostic si tratament de la consultații, investigații clinice până la analize de laborator pentru peste 130.000 de pacienți anual.

Life Med are o experiență de peste 17 ani pe piața de servicii medicale private și a dezvoltat 2 clinici în București: Clinica Timpuri Noi și clinica Militari, cu laboratoare de analize medicale proprii.

Cifra de afaceri înregistrată în 2021 a fost de 9,2 mil RON, în creștere cu 8% față de 2020 (8,6 mil RON).

„Așa cum menționam la început de an, în 2022 va fi impulsionată și dezvoltarea rețelei Sfânta Maria, al doilea brand parte din grup cu focus pe pacienții care își doresc să acceseze în mod special servicii în regim CAS. Iată deja un prim pas spre consolidare, prin preluarea integrală a clinicii Life Med, o clinică cu servicii complete de diagnostic și tratamente de top care prin sinergie cu rețeaua Sfânta Maria, va veni în sprijinul pacienților”, spune Mihai Marcu, Președinte și CEO MedLife Group.

Brandul medical Sfânta Maria a fost lansat în urmă cu 5 ani și a devenit una dintre cele mai importante rețele naționale de sănătate.

Aceasta operează pe piața serviciilor medicale cu 50 de unități medicale proprii, care au rezultat în urma proiectelor de achiziție și a dezvoltărilor organice, după cum urmează: 12 clinici, în Bucureşti, Bacău, Galati, Măgurele și Sibiu, 10 laboratoare, în Bucureşti, Brăila, Bacău, Galati și Sibiu, precum şi peste 25 de puncte de recoltare.

Totodată, Sfânta Maria este printre operatorii cu cea mai mare rețea proprie de medicină de familie.

Achiziționarea integrală a clinicii Life Med reprezintă cea de-a 37 achiziție derulată până acum de grupul MedLife.

Parallax

Vizualizari
1079
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri