Raluca Abrihan

Platforma românească de recrutare pentru medici primeşte o finanţare de la fondatorul reţelei Regina Maria şi este evaluată la 1 milion euro

Thumbnail

MEDIjobs.ro, platformă dedicată recrutării medicale înfiinţată de doi antreprenori români, a obţinut prima sa finanţare (de tip seed) din partea omului de afaceri Wargha Enayati, fondator al reţelei de clinici private Regina Maria, care preia astfel 25% din frimă. Startup-ul este evaluat în urma acestei investiţii la 1 milion euro, potrivit reprezentanţilor platformei.

În urma acestei finanţări MEDIjobs.ro plănuieşte să îşi extindă operaţiunile în toată ţara.

“Am început demersurile de atragere a investiţiei în urma cu aproape 1 an. Nu a fost un proces simplu pentru că ne-am dorit să facem această tranzacţie fără să reţinem echipa de la responsabilităţile zilnice, respectiv, recrutările pentru clienţii MEDIjobs” , a declarat Catrinel Hagivreta, co-fondator şi CEO al companiei MEDIjobs.

Compania MEDIjobs a fost fondată în 2015 de fraţii fraţii Catrinel şi George Hagivreta, având misiunea de a creşte retenţia specialiştilor medicali în România şi de a îmbunătăţi calitatea serviciilor de sănătate, prin eficientizarea proceselor de recrutare şi îmbunătăţirea experienţei recrutării, atât pentru candidaţi, cât şi pentru companiile de pe piaţa medicală.

“În 2017 compania a depăşit cu mult previziunile financiare setate la începuturi, reuşind să angajăm cu succes peste 150 de medici şi asistenţi medicali în Bucureşti, Constanţa şi Cluj. În acelaşi timp, încasările primelor 3 luni ale anului 2018 sunt de aproape 5 ori mai mari decât veniturile primelor 3 luni ale anului 2017, aşadar anul acesta va fi unul extrem de bun pentru companie. Obiectivul nostru în 2018 este să dublăm cifra de afaceri a anului trecut”, a adăugat Catrinel Hagivreta.

Prin intermediul platformei, persoanele care îşi doresc un loc de muncă în domeniul medical primesc doar ofertele aliniate cu experienţa şi expertiza lor, scurtând astfel parcursul clasic al găsirii unui loc de muncă şi evitând aplicarea la anunţuri de joburi nepotrivite. Toate serviciile oferite de MEDIjobs pentru candidaţii medicali – medici, asistenţi medicali, infirmieri etc. - sunt gratuite, explică fondatorii startup-ului.

“Pentru 2018, ne-am propus să investim şi mai mult în platformă şi în eficientizarea modului în care se desfăşoară procesele de recrutare în domeniul sănătăţii, prin integrarea unui soft de inteligenţă artificială în algoritmul de recomandare a ofertelor de carieră către candidaţi şi prin dublarea numărului de angajaţi specializaţi în recrutarea medicală. De asemenea, dorim să ne extindem serviciile de recrutare şi pentru diviziile administrative ale companiilor din domeniul pharma, datorită numărului mare de cereri primite în acest sens şi a numărului semnificativ de profesionişti pe această nişă, care fac deja parte din comunitatea MEDIjobs.

Recrutarea în domeniul medical este un proces dificil; recruiterii medicali trebuie să identifice adesea într-un timp foarte scurt candidaţii de care au nevoie şi să se asigure că sunt potriviti pentru un post, luând în calcul pregătirea lor profesională, personalitatea şi aspiraţiile de carieră”, declară George Hagivreta. “Am dezvoltat platforma MEDIjobs pentru a rezolva problema accesului la specialiştii medicali de care managerii clinicilor şi spitalelor au nevoie, astfel încât să se poată concentra pe ceea ce este cu adevărat important pentru ei: integrarea angajaţilor noi şi creşterea performanţei echipei şi a calităţii serviciilor medicale. Pe scurt, ceea ce facem noi este să ajutăm managerii şi recruiterii medicali să câştige mai mult timp”,  a declarat George Hagivreta, co-fondator şi COO al MEDIjobs.

Până în prezent, în platforma www.medijobs.ro s-au inscris aproape 17.000 de specialişti şi peste 730 de companii din domeniul medical.

 

Parallax

Vizualizari
1881
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri