Claudiu Zamfir

Logitech cumpără un startup IT de softuri pentru gamerii care fac streaming pe YouTube, Twitch, Facebook

Thumbnail

Producătorul de calculatoare și periferice Logitech cumpără startup-ul american Streamlabs, care realizează softuri de streaming pe internet, folosite de gameri să-și transmită partidele de jocuri video pe platforme ca Twitch, YouTube, Mixer și Facebook.

Potrivit unui anunț făcut zilele trecute, compania elvețiană Logitech a ajuns la un acord pentru a cumpăra Streamlabs cu suma de aproximativ 89 de milioane de dolari cash. La această sumă se vor adăuga 29 de milioane de dolari în acțiuni Logitech către proprietarii startup-ului american, dacă Streamlabs va atinge anumite ținte de vânzări.

Firma de software Streamlabs a fost fondată în anul 2014 de Ali Moiz, Murtaza Hussain și Tom Maneri, iar până acum a strâns finanțări de 36 de milioane de dolari, în câteva runde de investiții de la fonduri de capital de risc (VC) din Silicon Valley, ca Sequoia Capital, e.ventures,  Icon Ventures.

La rândul său, Logitech este o companie elvețiană înființată în anul 1981, la Lausanne, de Daniel Borel, Pierluigi Zappacosta și Giacomo Marini. Logitech creează computere, tastaturi, mouse-uri și alte periferice, precum și hardware pentru jocuri și video.

 

Parallax

Vizualizari
409
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri