Raluca Abrihan

Trotinetele electrice Lime vor putea fi închiriate din aplicația Uber

Thumbnail

Începând de joi, trotinetele electrice Lime vor putea fi închiriate direct din aplicația Uber, unde serviciul de închiriere trotinete electrice va fi integrat  în aplicație, alături de serviciile UberX, Uber Select și Green. Vezi preţurile la care vor disponibile trotinetele electrice în Uber.

Utilizatorii Uber vor putea vedea trotinetele electrice Lime care se află în apropierea lor pe ecranul principal al aplicației, după apăsarea butonului „Închiriază”, având astfel posibilitatea de a alege într-un mod cât mai simplu o nouă modalitate de deplasare.

Trotinetele electrice Lime vor fi disponibile pentru utilizatorii Uber la prețul de 3 Lei pentru deblocare și 0.6 Lei pe minut în timpul cursei. Toate trotinetele pot atinge o viteză maximă de 20 km/oră. Înainte de fiecare cursă, utilizatorii sunt sfătuiți să poarte o cască de protecție și primesc recomandări pentru siguranța lor în trafic. 

"Odată cu implementarea treptată a măsurilor de relaxare în București, micro mobilitatea va avea un rol important în completarea și extinderea rețelelor de transport în comun. În plus, aceasta le oferă oamenilor o alternativă excelentă pentru a se deplasa în siguranță, oferind posibilitatea de distanțare socială chiar și în drumul către locul de muncă, la un preț convenabil", spun reprezentanţii Uber.

Cum funcționează:

  • Deschide aplicația Uber și apasă butonul „Închiriază” pentru a găsi o trotinetă în apropiere de tine

  • Selectează trotineta pe care ai ales-o și urmărește itinerariul

  • Deblochează trotineta prin scanarea codului QR de pe mânerul acesteia 

  • Începe cursa! Circulă pe stradă și nu pe trotuarul dedicat pietonilor 

  • Pentru a finaliza cursa, deschide aplicația Uber, asigură-te că parchezi într-o zonă autorizată și apasă „Finalizare cursă”

  • [Notă: În unele piețe (unde acest lucru este solicitat prin legislația locală), le cerem utilizatorilor să introducă în aplicație și cartea de identitate înainte de închirierea unei trotinete electrice.]

 

Parallax

Vizualizari
4250
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu
poza de profil
Luminita
Anca
Niste nenorociti! Nu vor sa plateasca accidentele produse de trotinete lor! La faliment cu ei!

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri