Claudiu Zamfir

Lime renunță la colaboratorii individuali, la Paris. Câți bani iau juicer-ii parizieni

Thumbnail

Serviciul de închiriere de trotinete Lime, prezent și în București, renunță la colaborarea cu juicer-ii, personanele fizice care încărcau vehiculele contra cost, la Paris, scrie joi, TechCrunch.com.

Startup-ul american de mobilitate urbană vrea să înlocuiască astfel juicer-ii de la Paris cu firme care să preia sarcinile de a strânge trotinetele de pe străzi, a le încărca bateriile și a le amplasa apoi îm fiecare dimineață în zonele indicate de Lime.

Lime a transmis, joi, jucer-ilor întregistrați la Paris că în 45 de zile va termina colaborarea, însă va încerca să angajeze în startup o parte dintre aceștia.

Potrivit Liberation, Lime plătea colaboratorii individuali cu 20 de euro pe scuter încărcat și amplasat la locul indicat, dar apoi a scăzut comisionul la 5 euro.

În România, Lime plătește unui juicer de la 10 lei (2 euro și 11 cenți) pe trotinetă încărcată, dar suma mai poate crește, după cum a declarat recent un oficial al startup-ului, într-un interviu acordat StartupCafe.ro.

În București, trotinetele Lime sunt disponibile din 24 mai 2019. Pot fi pornite prin intermediul aplicației de mobil, prin care se face și plata. De când a intrat în București, Lime s-a confruntat și cu distrugerea trotinetelor sau scoaterea acestora din aria de acoperire de către unii utilizatori, așa cum arată  și imaginile postate pe pagina de Facebook a comunității juicers din București. În ultima poză, un încărcător folosit de juicers să alimenteze acumulatorul de la o trotinetă Lime.

Citește și:

VIDEO București: Cum poți face bani, ca „juicer”, cu trotinetele electrice Lime

Parallax

Vizualizari
6267
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri