Raluca Abrihan

Trotinetele electrice Lime relansează serviciul de abonare săptămânal LimePass în România

Thumbnail

Lime relansarea serviciului de abonament săptămânal LimePass disponibil la București, cu 50% reducere, oferind tranzit individual pentru navetiștii care se deplasează în oraș, si care doresc să facă acest lucru într-un mod distanțat social, a anunţat compania.

Serviciul actualizat este disponibil pentru călători începând cu 26 mai, oferind timp de o saptamana deblocari gratuite în schimbul unei plăți în avans de doar 9 lei.

Începând de astăzi, a fost introdus la București un abonament săptămânal LimePass actualizat.

Serviciul de abonament este conceput pentru a răspunde nevoilor unui număr în creștere rapidă de micro-piloti de mobilitate în perioada COVID, care doresc să se deplaseze într-un mod sigur și distanțat social, simplificând naveta și răsplătind pe cei care folosesc adesea scutere electrice pentru zilele lor -transporturi zilnice într-un oraș cu trafic intens - spun reprezentanţii companiei.

„După cum a subliniat și Comandamentul pentru Situații de Urgență, trotinetele electrice oferă un mijloc de transport alternativ eficient pentru cei care doresc să călătorească în aer liber, conform standardelor de distanțare socială. Pe baza experienței noastre globale, știm că nevoia de opțiuni individuale de mobilitate crește odată cu aplatizarea curbei COVID-19”, spune Luca Mateescu, Operations Manager pentru Lime România. "Sunt încântat să re-lansez serviciul LimePass, care permite deblocari gratuite timp de 7 zile în schimbul unei plăți în avans de doar 9 RON. Acest abonament vine ca un răspuns la cererea utilizatorilor în ceea ce privește un sistem de transport care respecta standardele de distanțare socială, util pentru nevoile zilnice. Lime este dedicat sa sustina mobilitatea individuala si isi doreste sa fie un actor important în relansarea consumului."

 Cum funcţionează LimePass

  • LimePass săptămânal oferă deblocări gratuite nelimitate ale scuterului timp de șapte zile consecutive, in schimbul unei plati in avans de 9 RON. După ce au achitat o taxă de înscriere, utilizatorii pot debloca călătorii gratuit în următoarele șapte zile. A fost primul astfel de abonament săptămânal lansat în industria micro mobilității.
  • LimePass săptămânal pentru utilizatorii din București va costa acum 9 RON, ceea ce este de 2 ori mai mic decât înaintea crizei COVID. În funcție de cât de des utilizează calcarul, abonamentul poate plăti singur în 2 zile. Ca exemplu, un utilizator care și-ar fi deblocat scuterele de două ori pe zi ar ajunge la o reducere de aproape 80% din taxele de deblocare.

Cum se face înregistrarea

Pentru a vă înscrie la serviciul de abonare la scuterul LimePass, utilizatorii Lime pot pur și simplu:

  • Deschide aplicația Lime
  • Atingeți pictograma meniului din colțul din stânga sus
  • Atingeți pictograma LimePass și urmați instrucțiunile

Parallax

Vizualizari
1099
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri