Claudiu Zamfir

Lewandowski investește într-un startup de jocuri polonez

Thumbnail

Fotbalistul lui Bayern Munchen Robert Lewandowski investește într-un studio de gaming polonez, care vrea să creeze un joc video despre activitatea sportivă din afara terenului.

Potrivit Reuters, atacantul polonez a semnat un contract cu grupul de firme Movie Games, de la Varșovia, care vrea să deschidă, până un septembrie, un studio de gaming axat pe sport. Astfel, Lewandowski (31 de ani) va deveni acționar în viitorul startup de jocuri video.

„Încerc să rămân permanent la curent cu inovațiile tehnologice, îmi place să le folosesc în fiecare zi. Observ de multă vreme piața tehnologiilor moderne, inclusiv a jocurilor video, și se poate vedea un mare potențial în acest segment. Colaborarea cu Movie Games  este și o ocazie de a dezvălui din interior fotbalul, iar noi vom fi primii care vor face asta”, a declarat Robert Lewandowski, într-un comunicat al companiei poloneze.

Startup-ul va realiza jocuri video inspirate din filmele documentare despre cluburile de fotbal și despre jucători, în care este prezentată mai ales activitatea lor din afara terenului.

„Cele mai populare jocuri video despre fotbal se focalizează pe cele 90 de minute de meci, dar noi vrem să prezentăm restul de 22 de ore și jumătate în așteptarea evenimentului”, a spus Filip Szklarzewski, cofondator și președinte al viitorului startup de gaming.

El a dat exemplul documentarului produs de ESPN și Netflix, The Last Dance, despre Michael Jordan.

Parallax

Vizualizari
842
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri