Raluca Abrihan

Ce produse va lansa Apple în acest an

Thumbnail

Anul 2020 pare a fi unul favorabil pentru Apple, care va lansa primul său telefon 5G în toamnă, alături de un smartphone low-cost și o serie de alte dispozitive, conform Business Insider, citat de Mediafax.

Ce alte gadgeturi va lansa compania în acest an:

Un nou iPad Pro cu camere 3D

Apple intenționează să lanseze un nou iPad Pro, care va avea doi senzori foto, precum și un senzor 3D care va face posibilă o reconstrucție digitală a lumii. Analiștii spun că mișcarea face parte din planul de adoptare a realității augumentate de către companie, care se pregătește să lanseze prima sa cască în 2021 sau 2022.

Un nou iPhone ieftin

Compania intenționează să lanseze o nouă versiune a iPhone SE în 2020, care ar intra în producție în februarie și ar putea fi lansat în martie. iPhone-ul original SE, care a fost lansat în 2016, a fost semnificativ mai ieftin decât smartphone-urile emblematice ale Apple.

Noua versiune este ar putea fi lansată în primăvara anului 2020 și poate avea un ecran de 4,7 inci,, la fel ca iPhone 8. Se presupune că va avea același procesor ca iPhone 11, cipul A13 Bionic, și ar putea costa 400 de dolari. Acest lucru l-ar face cu 300 de dolari mai ieftin decât modelul de bază iPhone 11.

iPhone 12 și iPhone 12 Pro, care vor suporta 5G

Apple lansează noile modele iPhone în septembrie. iPhone-urile de nouă generație Apple ar putea veni cu suport pentru rețele 5G, noi camere 3D și dimensiuni de ecran actualizate pentru modelele Pro, conform rapoartelor media.

De asemenea, Apple ar putea recurge la cea mai importantă reproiectare a iPhone de la lansarea iPhone X în 2017. Presa internațională raportează că iPhone-urile vor avea dimensiuni de ecran de 5,4 inci, 6,1 inch și 6,7 inch, spre deosebire de actuala linie, care include iPhone 11 Pro de 5,8 inci, iPhone 11 de 6,1 inchi și iPhone 11 Pro Max de 6,5 inci.

Noul Apple Watch poate urmări somnul

Apple își prezintă în mod tradițional noul Apple Watch alături de noile telefoane, în septembrie. Cea mai mare actualizare la Apple Watch din acest an ar putea fi adăugarea tehnologiei de urmărire a somnului, caracteristică pe care ceasurile rivale de la Fitbit și altele o oferă de mult timp. Apple a testat monitorizarea somnului pentru Apple Watch și speră să aibă funcția pregătită în 2020, potrivit Bloomberg.

De asemenea, este de așteptat ca dispozitivul de generație viitoare să fie mai rapid și să aibă o rezistență îmbunătățită la apă.

Un accesoriu care ajută la găsirea obiectelor pierdute

Se pare că Apple lucrează la un accesoriu care poate ajuta la găsirea obiectelor pierdute folosind iPhone-ul, conform unor rapoarte media. Dispozitivul ar putea consta într-o etichetă mică care să fie plasată pe chei sau portofel, care ar funcționa cu aplicația „Find My” de pe iPhone.

Nu este clar când Apple intenționează să lanseze accesoriul, dacă este deloc, dar specialiștii au descoperit referințe la produs în software-ul Apple pentru iPhone.

Primii ochelari smart Apple

Exista o șansă ca Apple sa-si prezinte și prima pereche de ochelari inteligenti. Mark Gurman de la Bloomberg a declarat în octombrie că Apple vizează ca dată de lansare 2020 pentru ochelarii AR, dar mai recent a anunțat că firma intenționează să lanseze un set cu cască de realitate virtuală în 2021 sau 2022 și ochelari inteligenti în 2023.

Alte informații spun că Apple lucrează cu parteneri la ochelarii inteligenti care ar putea fi lansați în acest an.

Un pachet de servicii care include Apple TV +, Apple News + și Apple Music

Apple poate oferi trei dintre serviciile sale digitale ca abonament la pachet în 2020, potrivit Bloomberg. Se pare că compania oferă Apple News +, Apple TV + și Apple Music pentru a stimula abonații. O astfel de mișcare ar favoriza în continuare divizia care a ajutat compania să compenseze încetinirea vânzărilor iPhone în 2019.

O versiune mai ieftină a HomePod

Apple ar putea introduce o versiune mai puțin costisitoare a difuzorului său inteligent HomePod în acest an, potrivit Bloomberg. Modelul mai ieftin ar include două tweetere în locul celor șapte din versiunea actuală.

Apple a dezvăluit HomePod în 2017, ca o alternativă audio de înaltă performanță pentru rivali precum Amazon Echo și Google Home. Dar de la lansarea HomePod, Amazon și Google au pus, de asemenea, mai mult accent pe calitatea audio. Un model mai ieftin ar putea face HomePod mai accesibil și atrăgător pentru clienții Apple.

Căști premium over-ear

Căștile AirPods sunt deja populare, însă compania ar putea lucra și la căști premium over-ear pentru a rivaliza și cu Bose sau Sennheiser. Căștile vor fi poziționate ca o alternativă de ultimă generație la brandul Beats Apple, potrivit Bloomberg, iar alte articole au prezis recent că acestea ar putea fi lansate în prima jumătate a anului 2020.

Un dispozitiv de încărcare wireless

Apple ar putea lansa un mic mic dispozitiv de încărcare wireless în primul trimestru al anului 2020, care, conform specialiștilor, nu va constitui o alternativă la AirPower. AirPower a fost o placă de încărcare wireless pe care Apple și-a propus să o lanseze anul trecut, dar a renunțat pentru că nu respecta standardele companiei. Aparatul ar fi fost capabil să încarce trei dispozitive simultan, cum ar fi un iPhone, un Apple Watch și AirPods.

Parallax

Vizualizari
2594
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri