Claudiu Zamfir

Joburi în IT: O firmă va angaja 400 de persoane, multe remote, în România, în anul 2023

Cursuri IT lansate de profesori

O mare companie IT multinațională, care are filială la București, caută oameni în toată țara, inclusiv pentru lucru de la distanță, având o țintă de 400 de noi angajați în anul 2023, în România.

Luxoft România, o filială deținută de compania americană DXC Technology, spune că are în acest moment aproximativ 250 de joburi vacante, iar peste 60% dintre acestea presupun exclusiv muncă de acasă, fiind disponibile pentru specialiști din domeniul IT, indiferent de orașul în care locuiesc.

Planurile firmei includ angajarea unui număr total de 400 de persoane pe parcursul anului 2023, în cadrul celor trei linii de business pe care le dezvoltă în Romania, a precizat, luni, Luxoft, într-un comunicat transmis StartupCafe.ro.

În prezent, din cei 2.500 de angajați ai Luxoft România, jumătate locuiesc în București și Județul Ilfov, în timp ce restul sunt angajați în regim full-remote, lucrând din alte orașe din țară.

Totuși, angajatorul a pus la dispoziția echipelor din Cluj și Iași și birouri de coworking, pentru a le oferi și angajaților care lucrează de acasă posibilitatea de a merge, când vor, într-un spațiu de lucru, în care să interacționeze și să socializeze față în față.

Compania-mamă a Luxoft, DXC Technology, cu sediul central la Ashburn, statul american Virginia, are venituri anuale estimate la 16 miliarde de dolari.

Parallax

Vizualizari
7042
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri