Claudiu Zamfir

Joburi în IT: 600 de posturi la Constanța

Thumbnail

O companie IT vrea să angajeze aproximativ 600 de specialiști în următorii 3 ani, la noul său punct de lucru deschis la Constanța, a anunțat, marți, firma, într-un comunicat remis StartupCafe.ro.

Noul centru al firmei de outsourcing Computer Generated Solutions (CGS) România ocupă o suprafață de 2.000 mp într-o clădire situată pe Bulevardul Mamaia din Constanța și va deservi proiecte din zona financiară, tehnică, de vânzări și customer service.

Compania se află în plin proces de recrutare pe piața din Constanța și este în căutare de vorbitori de engleză, franceză, spaniolă, italniană și turcă.

„Alegerea orașului Constanța a fost determinată de disponibilitatea ridicată de pe piața muncii, având în vedere că vom avea nevoie de aproximativ 600 de angajați în următorii trei ani, dar și de proximitatea față de București”, a declarat Vladimir Sterescu, Country Manager CGS România.

Constanța a fost ocolită de Computer Generated Solutions, și nu numai, în ultimii 10 ani deoarece piața muncii avea o caracteristică sezonieră puternică.

Tinerii, segment targetat de companie, preferau să lucreze în domenii precum HoReCa pe perioada verii, de multe ori fără contracte oficiale de muncă, pentru câștiguri cu care o companie plătitoare de taxe greu poate concura.

În ultimii ani însă, contextul s-a schimbat, iar piața forței de muncă din Constanța s-a reglementat și ponderea salarizărilor nefiscalizate s-a diminuat. „Astfel, perspectiva angajării într-o companie precum CGS România, unde stabilitatea locului de muncă este asigurată, reprezintă un avantaj tot mai mare” - susține firma.

Parallax

Vizualizari
3911
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri