Denisa Crăciun

Joburi în IT: O companie germană caută 30 de specialiști pentru noul său hub tech de la Timișoara

Thumbnail

Un furnizor de servicii medicale din Germania a deschis un hub tehnologic în Timișoara și intenționează să angajeze 30 de specialiști IT în cadrul acestuia.

Hubul tech, deschis de compania germană doctari group în ansamblul Iulius Town din Timișoara, va facilita dezvoltarea unei platforme integrate pentru domeniul sanitar.

Pentru 2022, compania vrea să angajeze 30 de specialiști IT în cadrul acestui hub, iar cei interesați pot vedea mai multe detalii AICI.

„Utilizând cele mai recente tehnologii precum JavaScript, React și AWS, echipele de dezvoltare full stack pot acționa în mod autonom și responsabil. Acestea contribuie la îmbunătățirea vieții cadrelor medicale, facilitând, totodată, funcționarea mai eficientă a instituțiilor medicale”, a transmis, luni, doctari group, într-un comunicat către StartupCafe.ro.

Platforma digitală la care lucrează noua echipă din Timișoara ușurează munca instituțiilor sanitare și a cadrelor medicale responsabile cu gestionarea personalului. Platforma centralizează ofertele companiilor din cadrul doctari group, oferind servicii de la programarea gărzilor și până la „identificarea medicilor disponibili”.

Momentan, inginerii din doctari group își desfășoară activitatea într-un spațiu temporar din United Business Center (UBC). Din al doilea trimestru al acestui an, compania va fi prezentă în clădirea UBC 0, odată cu finalizarea celui de-al patrulea imobil office clasa A din ansamblul mixt Iulius Town.

În Germania, doctari group operează în 6 locații diferite și colaborează cu medici, asistente și clinici din întreaga țară.

Parallax

Vizualizari
1149
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri