Raluca Abrihan

Platforma de anunţuri imobiliare Casta.ro învesteşte 150.000 euro într-o firmă de curăţenie

Thumbnail

Platforma de anunţuri imobiliare Casta.ro, care îi numără printre acţionari şi pe omul de afaceri Călin Fusu (fondator Bestjobs şi Zumzi), investeşte 150.000 de euro într-un startup care oferă servicii de curăţenie.

În urma acestei investiţii platforma Cleany.ro devine Casta Clean, potrivit anunţului făcut pe site.

Investiţia a fost confirmată de antreprenorul Călin Fusu într-o postare pe Facebook. Grupul Neogen, condus de el, a investit, în primăvara acestui an, jumătate de milion de euro în platforma de anunţuri imobiliare Casta.ro, o agenţie online care a înlocuit comisionul procentual din valoarea imobilului cu un onorariu initial de 100 euro, la care se adaugă un onorariu de succes in momentul in care imobilul este vandut.

Platforma este condusă de Radu Theodorescu, fost director de vânzări la imobiliare.ro.

Casta.ro oferă vânzătorilor de imobile următoarele servicii: vizita unui expert imobiliar, evaluarea proprietății, poze profesioniste, postarea anunțului de vânzare pe portaluri imobiliare, precum și asistența la negocieri și finalizarea tranzacţiei.

Cleany.ro este o aplicaţie prin care utilizatorii pot să comande servicii de curăţenie, ei pur şi simplu trebuie să aleagă data și ora la care vor ca agentul să ajungă la ei acasă, tipul locuinţei care urmează a fi curăţată (apartament 2, 3, 4 camere, birou, spaţiu comercial, etc) şi să treacă adresa. Serviciul funcţionează în Bucureşti şi Cluj.

Parallax

Vizualizari
1578
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri