Adi Iacob

Fondatorul Instagram, întrebat dacă ar vinde din nou compania: Când vine cineva și îți oferă 1 miliard de dolari pentru 11 persoane, ce spui?

Thumbnail

Întrebat dacă ar vinde din nou Instagram, co-fondatorul Instagram și fostul CEO al companiei spune că nu ar sta prea mult pe gânduri. "Când vine cineva și îți oferă 1 miliard de dolari pentru 11 persoane, ce spui?", a răspuns Kevin Systrom, în cadrul evenimentului The New York Times DealBook.

Systrom a părăsit Instagram în 2018, la 6 ani după ce a rețeaua de socializare a fost cumpărată de Facebook pentru suma de 1 miliard de dolari, scrie Business Insider. Systrom și co-fondatorul Mike Krieger au decis să renunțe la „tensiunile cu Mark Zuckerberg”, CEO-ul Facebook. 

Înainte de a părăsi compania în septembrie 2018, Systrom s-a oprit și din a posta pe platforma de social media, ultima sa postare fiind pe data de 20 mai 2018.

De asemenea, în cadrul aceluiași eveniment, Kevin Systrom a vorbit despre separarea Instagram și Whatsapp de Facebook — o idee populară printre mulți politicieni americani. Fostul șef al Instagram a menționat că acest lucru nu va elimina influența companiei asupra politicii publice, scrie CBSnews.

Parallax

Vizualizari
1388
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri