Denisa Crăciun

Înscrieri online: Lecții de leadership pentru elevii de liceu din România

Copii-lectii-leadership-2022

Elevii de liceu din România, indiferent de profilul sau specializarea pe care o urmează, se pot înscrie într-un program gratuit de autocunoaștere și leadership.

Este vorba despre ediția a V-a a programului Leaders Explore pentru elevi, lansat de Fundația Leaders.

Elevii interesați pot să aplice la program online, AICI

Programul se desfășoară în perioada octombrie 2022 – martie 2023 în 10 orașe din țară, în format hibrid (fizic și online), și este gratuit.

Programul va fi organizat în Moreni, Vaslui, Râmnicu Vâlcea, Brașov, Buzău, Târgoviște, Aleșd, Timișoara, Craiova. Pentru fiecare oraș, sunt așteptați între 50 și 75 de participanți.

În orașul Sinaia programul va reuni atât elevii, cât și pe părinții acestora. Sunt așteptați la cursuri 75 de elevi, alături de părinții lor.

Puteți găsi mai multe detalii aici.

Ce presupune programul de lecții de leadership pentru elevi

Programul presupune 8 zile de curs cu ateliere de lucru pe teme precum stiluri de comunicare, valori, lucru în echipă, orientare în carieră și discurs public, prin intermediul cărora participanții își dezvoltă competențe de autocunoaștere, gândire critică, self-leadership, eficiență personală, inteligență emoțională, abilități de comunicare, capacitatea de a rezolva probleme și de a lua decizii și acțiune.

Cea de-a noua zi a programului este ziua de inspirație pentru viitor, în care are loc ”biblioteca vie”, un modul în care elevii se întâlnesc cu specialiști din diverse domenii de interes pentru viitorul lor, care prin exemplul lor

Elevii vor participa la proiecte în comunitate, prin care tinerii sunt împărțiți în echipe și, timp de 3-5 săptămâni, gândesc și implementează un proiect social care să îi ajute să schimbe mediul în care trăiesc, în timp ce experimentează colaborarea și lucrul în echipă.

Parallax

Vizualizari
177
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri