Smile Media

[P] iFlow - Cea mai vândută aplicație de pontaj & HR din România. De ce ai nevoie de o astfel de aplicație?

Thumbnail

Probabil ai tot auzit despre avantajele unei soluții digitale pentru departamentul tău de resurse umane, dar totuși nu ai început implementarea unei astfel de aplicații în compania ta. Poate nu ai avut timp să investighezi exact care sunt beneficiile, dar acum ca și manager, antreprenor sau conducător de business ai opțiuni pentru digitalizarea muncii depuse de HR, care te vor ajuta să economisești timp și bani, iar în același timp respecți în întregime legislația.

În acest articol vei găsi răspunsul la toate întrebările pe care ți le-ai pus despre implementarea unei aplicații de pontaj & HR în compania ta.

 1. Cât mă costă de fapt tot timpul pierdut cu procesele manuale de HR?

Este greu să aproximăm o sumă exactă, pentru că acest lucru depinde de mărimea companiei tale, câte persoane sunt angajate în departamentul tău de HR și nu în ultimul rând de salariul oferit. Ce știm cu siguranță în urma discuțiilor avute cu clienții aplicației online iFlow este că: se reduce cu 60% timpul alocat planificării programului de lucru, iar procesele de muncă repetitive sunt eliminate. Prin procese de muncă înțelegem aprobarea cererilor de concediu, procesul de verificare pentru a evita suprapunerea concediilor, toate întrebările angajaților legate de orele suplimentare și zilele de concediu disponibile, transferarea tuturor informațiilor într-un document Excel, aplicarea unor formule pentru calculul pontajelor, etc.

 1. Este cazul să investesc într-o soluție digitală pentru pontaj & HR în compania mea?

Cu ajutorul unui soft HR, angajații tăi pot face totul online, iar tu și managerii de resurse umane aveți acces în timp real la informațiile pe care ei le adaugă. Spui stop comunicării ineficiente, salvezi timp prețios, iar toate cererile și datele se stochează într-o singură platformă. Ne amintim cu toții momentul în care ne-am creat prima adresă de „poștă” online. La început era pentru discuții cu prietenii, dar ulterior e-mailul a devenit o metodă de comunicare oficială întâlnită în tot mediul de business, academic și nu numai. Imaginează-ți un departament HR care comunica cu angajații despre satisfacția muncii, posibilele îmbunătățiri, iar toate întrebările clasice despre numărul de zile de concediu sau a orele de învoire își găsesc răspunsul în aplicație. Angajații tăi vor purta discuții despre lucruri cu adevărat importante.

Cum îți dai seama că ai nevoie de o aplicație online de HR și pontaj:

 • Primești prea multe întrebări legate de chestiuni administrative de la angajați
 • Cauți în mai multe fișiere și dosare ca să găsești o singură informație
 • Îți este greu să urmărești angajații din locații diferite sau mobili
 • Toate rapoartele trebuie gândite și construite de tine
 • Tu și angajații tăi nu aveți o viziune clară despre ce se întâmplă în companie (program de lucru, concedii, prezență la muncă, etc.)
 • Vrei să crești transparența între angajații companiei și să îmbunătățești sentimentul de apartenență a angajaților
 1. Cât de ușor pot implementa o soluție de pontaj & HR în întreaga companie?

Cel mai important lucru este ca soluția aleasă de tine să fie prietenoasă, intuitivă, corect-organizată, fără să dea angajaților prea multe bătăi de cap. În iFlow poți controla accesul angajaților în aplicație, alegi ușor cine la ce are acces și astfel te asiguri că nu încarci angajații cu setări pe care nu le folosesc. De asemenea, în momentul în care decizi începerea implementării beneficiezi de sesiuni de configurare a contului și training gratuit atât pentru tine, cât și pentru liderii/managerii și angajații din compania ta. Toată lumea va afla cum să folosească aplicația direct de la specialiști.

 1. Balanța cost - profit este în favoarea ta?

În spatele conceptului unui soft online de pontaj & HR se află o companie ideală unde departamentul de resurse umane nu este nevoit să facă acțiuni repetitive, ci se poate concentra pe managementul și performanța companiei. Accesul în timp real la informațiile despre angajați, timpul de muncă și evidența clară a sarcinilor de lucru au o valoare care nu poate fi estimată. Ai nevoie de instrumente smart pentru a lua decizii informate, care vor duce la evoluția companiei tale. Desigur, doar tu poți face un calcul exact legat de costuri și profit, dar din experiența noastră toate companiile care au început să folosească iFlow au reușit să eficientizeze procesele de muncă, să salveze timp prețios și implicit bani.

Transformă compania ta cu o aplicație de pontaj & HR online

Locul de muncă poate fi transformat într-o operațiune bine condusă, care rezultă în performanțe mai bune, iar angajații tăi sunt fericiți. O parte din funcționalitățile de care te poți bucura odată ce începi să utilizezi iFlow și care vor ușura fluxul de lucru sunt:

 • Angajații tăi se pot ponta de pe orice dispozitiv cu acces la internet (telefon, PC, tabletă)
 • Planificarea poate fi făcută în avans și fiecare angajat își poate vedea programul de lucru
 • Toate cererile (de concediu de odihnă, medical, ore suplimentare, etc.) se fac online și după aprobare se afișează automat în pontaj și în condica de prezență
 • Monitorizezi angajații din locații diferite într-un singur cont
 • Evidența angajaților și dosarele de personal sunt online și accesibile de oriunde
 • Toate orele de lucru sunt calculate corect în pontaj (ore de noapte, de weekend, etc.)
 • Pontajul pentru salarizare este pregătit automat la final de lună
 • Condica de prezență poate fi generată cu două click-uri

Bine ai venit în era digitală! Convinge-te că aplicația iFlow este soluția perfectă pentru tine. Creează-ți un cont și testează gratuit timp de 30 de zile cu o parte sau cu întreaga ta echipă.

Parallax

Vizualizari
2478
Conţinut
Parerea ta despre articol
1.436
Just for testing :

interaction: 0.86

popularity: 0.46

publishing: 2.89

expertise: 0.08

rating: 1.436

Content Marketing
SmileMedia nu ofera doar campanii. Functionam ca un digital newsroom capabil să creeze conținut de orice tip: grafic, text, foto, audio sau video.
Articole publicate : 1, 412
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri