Raluca Abrihan

O aplicaţie românească de rezervări online în restaurante ţinteşte o finanţare de 286.000 euro

Thumbnail

Ialoc.ro, o platformă de rezervări online pentru restaurante, demarează o rundă nouă de finanțare, în sumă totală de 286.000 euro, din care 80.000 euro sunt acum disponibili pe platforma de strângere de fonduri pentru startup-uri SeedBlink.com. Iată cine a investit până acum în aplicaţie.

Alături de investitorii de equity crowdfunding participă fondul de investiţii GapMinder VC, care este lead investor și în cadrul acestei runde, consolidându-și participația pe care o are în compania Ialoc SRL încă de acum 2 ani. La această rundă participă și investitori privați, cum ar fi Domeniul Bogdan, producătorul de vinuri sau Lister Capital.

Lansată în anul 2017, ialoc.ro a agregat o piață tânără, restaurantele românești fiind până de curând lipsite de posibilitatea rezervărilor online, această facilitate oferită clienților fiind organizată intern de fiecare local pe suport de hârtie sau cel mult într-un fișier. Conceptul de sharing economy se validează și în cazul HoReCa, restaurantele autohtone contemporane având un canal nou de atragere a clientelei. Cu un număr de 460.000 de clienți “așezați”, platforma ialoc.ro este pe punctul de a accesa mass-market, după validarea acestui model de business de către early adopters. Această etapă este momentul în care ialoc.ro va diversifica oferta, trecând de la un model “B2B” la un model “B2B2C”, în care consumatorii finali beneficiază direct de produsele inovatoare ale ialoc.ro – susţin reprezentanţii platformei.

SeedBlink este o platformă locală de equity crowdfunding, care susține investitorii și democratizează investițiile prin “matching-ul” acestora cu startup-urile care au nevoie de investiţii.

Citeşte şi:

 

Parallax

Vizualizari
1176
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri