Raluca Abrihan

Un nou hub pentru antreprenori aflaţi la început de drum şi freelanceri se deschide în Bucureşti, după investiţii de 150.000 euro

Thumbnail

Piața spațiilor de coworking a devenit un sector dinamic, în creștere, din ce în ce mai atractiv în România. Acest lucru se întâmplă pentru că antreprenorii români aflați la început, freelancerii și companiile multinaționale au nevoie de variante alternative pentru a-și desfășura munca, spun fondatorii Commons, care au investit 150.000 de euro într-un nou spaţiu de coworking și evenimente, după ce anul trecut au făcut o investiţie similară într-un alt hub.

Acest nou spaţiu de coworking se află în zona Romană din București, (pe strada Nicolae Iorga nr. 5) şi se întinde pe o suprafață de 650 metri pătrați.

Membrii comunității Commons din Piața Unirii își desfășoară activitatea în domenii precum avocatură, IT, consultanță, comunicare, marketing etc. sau sunt angajați în multinaționale, care oferă astfel de facilități. Ne așteptăm la o structură asemănătoare și la noua locație unde vom avea si birouri inchise si spatii dedicate, pe langa facilitatea de hot-desking si lounge. Am ales o zonă centrală deoarece este foarte important ca toți aceștia să ajungă repede la și de la birou și să aibă acces rapid la zonele de întâlnire cu clienții. Suntem de asemenea foarte atenți la atmosfera plăcută de la birou pentru că aici petrec cea mai mare parte a zilei și știm cu toții cât de important este acest aspect”, a declarat David Canta, co-fondator Commons.

Noul spaţiu amenajat este format din: săli de ședință și de conferințe, cameră de training, vestiare, spații de tip lounge, terasă, bucătărie, internet de mare viteză, printing. În plus, este adaptat nu doar nevoilor profesionale, ci și unei nevoi de confort, relaxare și stare generală de bine.

Tarife:

  • 180 euro hot desking / pers / lună
  • 240 euro dedicated desk / pers / lună
  • 300 euro private office / pers / lună

Citeşte si:

Thumbnail

Parallax

Vizualizari
2056
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri