Denisa Crăciun

Un grup de tehnologie listat pe bursa americană Nasdaq investește într-o companie lansată la Iași acum 9 ani

Ionut-Berescu-fondator-Iasi

Un grup de tehnologie listat pe bursa americană Nasdaq, cu o cifră de afaceri de 2,8 miliarde de dolari în ultimul an fiscal, a investit și a preluat un pachet de acțiuni dintr-o companie lansată la Iași în urmă cu nouă ani.

Grupul Cimpress, listat pe Nasdaq, investește în compania CloudLab AG, fondată la Iași în anul 2013.

Compania co-fondată de ieșeanul Ionuț Berescu (foto), Marc Horriar și Herbert Bischof, are 80 de angajați la nivel global – în Germania, SUA și România - iar 30 sunt în cetrul de cercetare și dezvoltare de la Iași.

Prin asocierea Cimpress - CloudLab AG, echipa de software din Iași va fi activă pe piața internațională ca un partener de business concentrat pe produse și servicii superioare pentru mediul de afaceri.

„Suntem o companie care a progresat și s-a dezvoltat în perioade de criză, inclusiv în pandemie. Datorită rezultatelor de business și prin flexibilitatea oferită clienților, i-am ajutat pe aceștia să își ducă la îndeplinire proiectele cu succes și i-am obișnuit să se bazeze pe know-how-ul companiei noastre în orice context. Investiția semnificativă a companiei Cimpress în echipa noastră ne deschide oportunități noi de afaceri și creează o adresabilitate mai mare în ceea ce privește portofoliul de clienți, dar și dezvoltare a resurselor umane. Fiecare proiect nou va atrage resurse financiare și umane, și ne va oferi un potențial extraordinar pentru dezvoltarea afacerii pe termen mediu și lung”, a declarat Ionuț Berescu, CTO și co-fondator al CloudLab AG.

Grupul Cimpress deține, de asemenea, companii precum 99designs, Vistaprint, WirmachenDruck, Crello, DepositPhotos, BuildASign și Printi.

Parallax

Vizualizari
1051
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri