Redacția StartupCafe.ro

Grupul logistic GRAMPET îl acuză pe vicepreședintele Călin Grațian că ar fi atras investitori ruși

Tren de marfă

GRAMPET Group, companie de transport feroviar privat de marfă, și-a demis vicepreședintele, Călin Grațian, acuzându-l de atragerea investitorilor ruși, potrivit unui comunicat transmis, joi, StartupCafe.ro.

Călin Grațian a fost demis din poziția sa ca vicepreședinte al grupului GRAMPET, compania acuzându-l că acesta s-ar fi asociat cu atragerea unor investitori ruși din cadrul companiei Transmasholding în discuțiile privind achiziția societății Popeci Utilaj Greu, creând astfel concurență neloială.

„Cu o istorie de 25 de ani, Grampet Group a devenit cel mai mare grup de companii private feroviare cu acționariat românesc din Europa de Sud-Est, iar planurile noastre pentru viitor sunt extrem de ambițioase. Ne aflăm în plin proces de reproiectare organizațională, iar obiectivul propus este îmbunătățirea constantă a echipei de management, prin renunțarea la unele colaborări și cooptarea de noi specialiști cu experiență relevantă pentru activitatea companiei noastre. Despărțirea de vicepreședintele Călin Grațian, înainte de o decizie a instanței, denotă interesul nostru în asigurarea unui leadership performant, profesionist și orientat către obiectivele noastre strategice pe termen lung. Suntem hotărâți să ne menținem poziția de lider în industria de transport feroviar de marfă și vom lua toate măsurile care se impun în vederea atingerii acestui obiectiv”, a declarat Gruia Stoica, președinte GRAMPET.

În prezent, Grampet Logistics a inițiat o acțiune în justiție împotriva societății Popeci Utilaj Greu, în vederea respectării obligațiilor asumate, și va aștepta decizia instanței judecătorești în acest caz.

Parallax

Vizualizari
301
Conţinut
Parerea ta despre articol
1.592
Just for testing :

interaction: 0.75

popularity: 0.94

publishing: 3.1

expertise: 0.07

rating: 1.592

Articole publicate : 941
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri