Raluca Abrihan

Un startup românesc, admis într-un accelerator de afaceri al Google

Thumbnail

Deepstash, o aplicație românească ce le permite utilizatorilor să-și salveze notițele dintr-o varietate de surse online, a fost acceptată în programul  Google for Startups Accelerator. Iată celelalte startup-uri din accelerator.

Acceleratorul Google pentru Startup-uri europene este un program de trei luni în care startup-uri din Europa şi Israel au acces la produse şi experţi google pentru a-şi dezvolta afacerile. În ediţia din acest an au fost selectate 9 startup-uri de tehnologie din domenii diverse (de la sănătate la educaţie), printre care şi firma aplicaţia românească Deepstash, potrivit anunţului făcut de Google pe blogul său.

Deepstash este aplicație de tip self-improvement care le permite utilizatorilor să-și salveze notițele dintr-o varietate de surse online și domenii: managementul timpului, comunicare, leadership. Deepstash a dezvoltat un mod de auto-organizare, unde utilizatorii își pot crea biblioteci personalizate de idei pe care le pot accesa oricând.

Celelalte startup-uri selectate sunt:

  • AppFarm (Norvegia): permite companiilor să creeze aplicații în cloud, într-un timp foarte scurt (de câteva zile, nu luni cât durează de obicei), fără costuri de dezvoltare excesive.
  • CodeBerry (Ungaria): o școală de programare online, care ajută pe cei care nu vorbesc limba engleză să înveţe programare mai uşor şi într-un mod interactiv.
  • Infermedica (Polonia): o soluţie de colectarea a datelor legate de sănătatea pacienţilor, verificarea simptomelor și ghidarea lor către îngrijirea corectă.
  • MilkStrip (Israel): o platformă de nutrienție și monitorizare a laptelui matern.
  • SQIN (Germania): o aplicație pentru cei preocupaţi de domeniul frumuseţii şi întreţinerii corporale, care folosește AI pentru a-i ajuta pe utilizatori să-și aleagă produsele de înfrumusețare potrivite.
  • Sundose (Polonia): platformă de analiză de date care poate recomanda, personalizat, suplimente nutritive.
  • Xeropan (Ungaria): platformă de învăţare de limbi străine
  • Yosh.AI (Polonia): platformă de automatizare a comunicării serviciilor pentru clienți prin asistenți AI.

Programul de accelerare va începe în noiembrie şi îşi propune să ajute startup-urile să se dezvolte şi să treacă la nivelul următor.

 

Parallax

Vizualizari
1582
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri