Claudiu Zamfir

Google se aliază cu slovacii de la ESET, pentru protecția telefoanelor cu Android

Thumbnail

Google a cooptat 3 firme de securitate cibernetică, printre care și compania slovacă ESET, într-o alianță menită să securizeze magazinul de aplicații Google Play pentru o mai bună protecție a celor 2,5 miliarde de telefoane mobile și alte dispozitive care funcționează cu sistemul de operare Android, deținut de gigantul IT american.

Prin parteneriatul intitulat App Defense Alliance, Google a luat alături firmele de cybersecurity ESET (Slovacia), Lookout și Zimperium (ambele din SUA).

„Obiectivul nostru ca parteneri este să asigurăm securitatea Google Play Store, găsind rapid aplicații potențial dăunătoare și oprindu-le să fie publicate. Ca parte a acestei Alianțe, integrăm sistemele noastre de detectare Google Play Protect cu motoarele de scanare ale fiecărui partener”, spune Google, miercuri, pe blogul său de securitate.

Compania ESET a fost fondată în anul 1992, la Bratislava, de Rudolf Hrubý, Peter Paško și Miroslav Trnka, ajungând în prezent unul dintre cei mai apreciați furnizori de soluții antivirus.

Parallax

Vizualizari
1038
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri