Raluca Abrihan

Google spune stop muncii de acasa pentru o zi, angajaţilor săi

Thumbnail

Google a anunţat că le-a cerut angajaţilor să-şi ia o zi liberă pe data de 22 mai pentru că se teme ca tocmai angajaţii care lucrează de acasă să nu ajungă la epuizare (burnout) din cauza volumului de muncă din timpul crizei coronavirusului, notează Reuters.

Acestă decizie a fost anunţată de CEO-ul companiei Sundar Pichai, într-un mail intern.

Google a mai anunţat că va începe să redeschidă anumite birouri la nivel mondial, începând cu luna iunie, dar cei mai mulţi dintre angajaţii săi vor continua să lucreze de acasă până la finele anului.

De asemenea, Facebook a anunţat că le recomandă angajaţilor lor, care au posibilitatea, să continue să lucreze de acasă până la finele anului.

7 din 10 angajați români își doresc să continue să lucreze o bună parte din timp de acasă și după relaxarea măsurilor pentru prevenirea răspândirii coronavirusului și ieșirea din starea de urgență, potrivit unui studiu realizat de Colliers International.

Dintre aceștia, 60% cred că lucrul la distanță ar fi util cel puțin 1-2 zile pe săptămână, iar 10% ar vrea să lucreze chiar 3-4 zile de acasă în perioada următoare. Clădirile de birouri din portofoliul administrat de Colliers International au continuat să fie funcționale în perioada stării de urgență, fără proiecte în conservare, astfel că este de așteptat ca activitatea să fie reluată gradual chiar începând din 18 mai.

Parallax

Vizualizari
795
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri