Adi Iacob

Cursuri gratuite de la Google pentru cei care își caută job

Thumbnail

Udacity, platforma globală de instruire online, a anunțat un nou parteneriat cu Google, prin care vor lansa o serie de cursuri gratuite menite să sporească șansele celor aflați în căutarea unui loc de muncă. Utilizatorii vor putea învăța cum să realizeze un CV și cum să treacă de un interviu de angajare.

Cursurile se vor concentra pe sprijinirea celor aflați în căutarea unui loc de muncă, indiferent dacă este vorba despre un prim job sau despre o schimbare la mijlocul carierei.

Google și Udacity au lansat cursul pilot Networking for Career Succes în luna martie, scrie TechCrunch. Cursul a fost disponibil pentru 60.000 de bursieri din programul Grow with Google, iar acum acesta va face parte din seria de 12 cursuri pe care cele două companii le vor lansa împreună.

Noile cursuri acoperă o gamă largă de subiecte care variază de la a te ajuta să îți reîmprospătezi CV-ul și să scrii o scrisoare de intenție până la sfaturi pentru optimizarea profilului LinkedIn și GitHub.

"Această nouă generație de talente va intra pe piața muncii având o gamă variată de competențe, dar se va confruntă cu multă concurență. Vor avea nevoie de fiecare resursă pe care o pot obține pentru a se asigura că reușesc să concureze cu succes pentru rolurile disponibile. Nu sunt singurii care vor beneficia de acest tip de sprijin (cursurile Google și Udacity). Cei care au deja o carieră și doresc o schimbare, muncitorii în vârstă care se întorc în piața muncii și oricine caută un job, vor gasi aceste cursuri valoroase”, scrie Kathleen Mullaney, VP of Careers la Udacity, pe blogul companiei.

Udacity a colaborat mult timp cu partenerii din industrie, deci nu este deloc surprinzător faptul că acum lucrează din nou cu Google. Google a lucrat în trecut cu Udacity și cu concurentul său —Coursera — de-a lungul anilor pentru a lansa atât cursuri orientate spre carieră, cât și mai multe clase tehnice, de la introduceri în programare și competențe IT la cursuri despre algoritmi de inteligență artificială.

Parallax

Vizualizari
1542
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri