Raluca Abrihan

Google lansează un instrument care să ajute la acordarea creditelor ipotecare

Thumbnail

Google Cloud a anunţat lansearea Lending DocAI, un serviciu dedicat industriei ipotecare, menit să ajute companiile şi băncile în să evalueze mai rapid situaţia financiară a celor interesaţi de credite ipotecare prin folosirea inteligenţei artificiale.

Instrumentul este menit să ajute companiile ipotecare să accelereze procesul de evaluare a veniturilor și documentelor în vederea acordării unui împrumutat, utilizând modele specializate de învățare automată pentru automatizarea recenziilor de rutină ale documentelor, scrie TechCrunch.

Google susține că instrumentul său va accelera procesul de lucru în acordarea creditelor ipotecare și va îmbunătăți experiența pentru debitori. "Dacă ați trecut vreodată prin procesul ipotecar, știți cât timp este necesar pentru a compila toate documentele necesare și cât de mult durează până ca banca sau brokerul  de ipoteci să vă spună că totul este în ordine (sau nu)", scrie companie pe blogul său.

Drept urmare, Google Cloud susține că această tehnologie poate contribui la „reducerea riscului și îmbunătățirea posturii de conformitate prin utilizarea unei tehnologiei AI".

Parallax

Vizualizari
1755
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri