Adi Iacob

Gmail ajută utilizatorii să scrie mesaje mai repede cu o funcție bazată pe inteligența artificială

Thumbnail

Google a adăugat o nouă funcție pentru serviciul său de e-mail, numită Smart Compose, pentru ajuta utilizatorii să scrie mai repede mesajele cu ajutorul inteligenţei artificiale. 

Noua funcție are rolul de a ajuta în compunerea mailurilor prin sugerarea unor fraze complete în contextul particular al fiecărui mesaj, potrivit unei postări pe blogul Google.

 

via GIPHY

 

Smart Compose este un update al funcţiei Smart Reply, introdusă de Google anul trecut, care sugera scurte cuvinte pentru compunerea şi transmiterea unor răspunsuri rapide la e-mailurile primite.

Noua facilitate lucrează în fundal şi sugerează fraze pe care utilizatorii pot alege sau nu să le folosească în cadrul mesajelor. 

Sugestiile sunt afişate sub forma unui pop-up, iar utilizatorii pot alege să le folosească în cadrul mesajelor dând click sau apăsând tasta Enter.

Smart Compose folosește algoritmi de inteligență artificială pentru a analiza conţinutul mesajelor primite şi trimise de utilizatori. Accesul la miliardele de mesaje îi permite să învețe și să înțeleagă contextul în care sunt folosite cuvintele.

Funcţia Smart Compose face parte din noua interfaţă lansată recent de Google şi va deveni disponibilă tuturor utilizatorilor pe parcursul următoarelor săptămâni.

Parallax

Vizualizari
1163
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri