Denisa Crăciun

Fuziune între două firme românești de marketing online

marketing online

Două agenții independente de marketing digital din România anunță luni, într-un comunicat transmis StartupCafe.ro, că fuzionează. 

Subsign și WePixel, ambele cu sediul la Iași, au decis să fuzioneze la începutul lunii octombrie. Subsign are o experiență de 10 ani în furnizarea de servicii de marketing strategic, iar WePixel, are 7 ani de experiență în dezvoltarea de produse și soluții digitale.

Firma rezultată din această fuziune își va păstra numele Subsign și va oferi servicii complete de marketing, inclusiv servicii de CMO (Chief Marketing Office). Totodată, firma țintește o cifră de afaceri de 3 milioane EUR în următorii 5 ani. 

„Suntem entuziasmați să facem acest anunț! Este un moment important pentru Subsign, însă este doar începutul planurilor noastre. Ne concentrăm pe dezvoltarea unor servicii integrate pentru clienții noștri la nivel global, într-o industrie a marketingului în evoluție constantă”, spune Bogdan Apetrii, CEO Subsign.

„După o serie de colaborări de succes în ultimii 5 ani cu echipa Subsign, am constatat că împărtășim valori și obiective comune. Astfel, discuțiile despre o potențială fuziune au devenit un pas firesc. Suntem încrezători că împreună vom putea oferi valoare companiilor prin experiența echipei consolidată și prin excelența proceselor pe care le vom dezvolta împreună”, a transmis Alex Plamadă, co-fondator Wepixel. 

Scopurile fuziunii includ consolidarea echipelor ambelor agenții și furnizarea de servicii integrate de marketing. Ca parte a acestui proces, a fost inaugurată o filială în Marea Britanie, care susține planurile de extindere a portofoliului de clienți la nivel internațional, se mai arată în comunicat 

Parallax

Vizualizari
325
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri