Raluca Abrihan

Fortnite, scos din magazinele de aplicaţii ale Google şi Apple

Thumbnail

Google şi Apple au anunţat că elimină renumitul joc Fortnite din Play Store, respectiv App Store după ce Epic Games, compania care a dezvoltat jocul video, le-a permis utilizatorilor să facă achiziţii direct din aplicaţia jocului, ceea ce o ajută să evite taxa de 30% impusa de Google şi Apple.

Epic Games a lansat un update prin care jucătorii Fortnite puteau face achiziţii direct din aplicaţia jocului. Dacă aceste achiziţii ar fi trecut ca şi până acum prin aplicaţiile Google şi Apple dezvoltatorul era nevoit să achite un comision de până la 30%, scrie BusinessInsider.

După lansarea acestui update Epic Games le-a oferit utilizatorilor reduceri de până la 20% pentru achiziţiile pe care le făceau în aplicaţie.

"Ecosistemul deschis Android permite dezvoltatorilor să distribuie aplicații prin mai multe magazine de aplicații. Pentru dezvoltatorii de jocuri care aleg să utilizeze Play Store, avem politici consistente care sunt corecte pentru dezvoltatori și mențin magazinul în siguranță pentru utilizatori. Deși Fortnite rămâne disponibil pe Android, nu-l mai putem face disponibil în Play, deoarece ne încalcă politicile. Cu toate acestea, salutăm oportunitatea de a continua discuțiile noastre cu Epic și de a readuce Fortnite la Google Play", a declarat un purtător de cuvânt al Google.

Fortnite este, de asemenea, disponibil pentru a descărca pe Android direct prin intermediul site-ului propriu Epic.

De asemenea, compania a lansat un video în care parodiază Apple, la scurt timp după ce compania a decis eliminarea Fortnite din AppStore.

 

Parallax

Vizualizari
6905
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri