Smile Media

[P] Folosirea comparatoarelor de prețuri în shoppingul online

Thumbnail

Găsirea celui mai mic preț de pe piață pentru un produs sau serviciu stă în preferințele multora dintre noi. Nu este un secret faptul că, atunci când putem să plătim mai puțin pentru aceeași achiziție, mulți dintre noi preferă să opteze pentru costul scăzut. Nici nu e de mirare, întrucât calitatea produsului este aceeași, iar utilitatea nu este deloc diferită. Ei bine, pentru a ne face căutarea mult mai ușoară și experiența mult mai plăcută, putem opta pentru folosirea unui comparator preturi. În ceea ce privește dezvoltarea acestuia, este important de precizat faptul că un astfel de soft este special conceput pentru a prelua prețurile asociate unui anumit produs de pe mai multe site-uri și de a le compara. Însă, odată cu pandemia datorată Covid-19, tot mai mulți dintre noi s-au confruntat cu necesitatea de a schimba obiceiurile de shopping din offline online. Așa cum era de așteptat, retailerii au fost cei care au beneficiat direct de aceste modificări în comportamentul cumpărătorului. Cu scopul de a veni în ajutorul utilizatorilor, am pus la punct un ghid cuprinzător cu privire la folosirea comparatoarelor de prețuri în shoppingul online!

Identificarea celui mai mic preț

Scopul unui comparator de prețuri este de a identifica cel mai mic preț de pe site-urile existente în mediul online. Cu toate acestea, unii retaileri folosesc diferite tehnici pentru a ne face să achiziționăm produsele direct de pe site-urile lor. Vorbim aici despre faptul că multe comparatoare de prețuri afișează un preț distinct față de cel regăsit pe site-urile pe care retailerii le administrează. Astfel, de îndată ce suntem redirecționați către site-ul respectiv, suntem puși față în față cu un preț diferit sau cu situația în care produsul nu mai este existent pe stoc. Toate aceste lucruri contribuie la menținerea unui trafic ridicat pe site-urile administrate de anumiți retaileri, însă se dovedesc a fi o adevărată problemă pentru experiența și resursele financiare ale utilizatorilor.

Soluția eficientă în compararea prețurilor

De îndată ce această problemă a fost identificată, Claudiu Mihuț, fondatorul platformei de comparare a prețurilor 3CHEAPS a pus bazele soluției ideale. Astfel, platforma 3CHEAPS are posibilitatea de a aduna, în timp real, toate datele și informațiile dorite, pentru ca rezultatul furnizat să fie conform cu ceea ce este afișat la momentul prezent. Pe scurt, imediat ce produsul a fost căutat și identificat pe platformă, utilizatorul primește date reale cu privire la prețurile afișate și la stocul valid al acestora. În plus, platforma este însoțită de o aplicație mobilă, care poate fi descărcată direct din Google Play, complet gratuit. De acum, indiferent de locul în care se află utilizatorul, acesta poate descarca aplicatia mobila si compara preturile în doar câteva secunde. Mulțumită acestui lucru, este foarte ușor să găsești cel mai bun preț, chiar înainte de a plasa o comandă online.

Datorită faptului că dezvoltatorul a avut ideea de a schimba poziția, din utilizator în dezvoltator, fiecare utilizator are acum posibilitatea de a face cele mai bune alegeri în ceea ce privește aspectele financiare.

Parallax

Vizualizari
423
Conţinut
Parerea ta despre articol
1.436
Just for testing :

interaction: 0.86

popularity: 0.46

publishing: 2.89

expertise: 0.08

rating: 1.436

Content Marketing
SmileMedia nu ofera doar campanii. Functionam ca un digital newsroom capabil să creeze conținut de orice tip: grafic, text, foto, audio sau video.
Articole publicate : 1, 410
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri