Răzvan Tătaru

O firmă românească de smart home se extinde în Ungaria, Cehia și Slovacia

Aplicație de smart home pe telefon

O companie românească de automatizare a locuințelor anunță extinderea în Ungaria, Cehia și Slovacia, potrivit unui comunicat de presă transmis, marți, StartupCafe.ro.

Firma Tech Cuisine Smart Home, distribuitor, importator și reseller de produse destinate automatizării caselor inteligente, anunță extinderea operațiunilor sale și deschiderea magazinelor online în Ungaria, Cehia și Slovacia.

Credem că viitorul este aici, iar în această realitate în care suntem înconjurați și dependenți de tehnologie, casele noastre au nevoie de inteligență și automatizare astfel încât să ne facă viața mai ușoară, confortabilă și eficientă. Tech Cuisine oferă soluții la cheie, fără bătăi de cap, pentru persoanele care au nevoie de un plus de confort în viața lor”, a declarat Alexandru Măxineanu, fondatorul Tech Cuisine.

Expansiunea reprezintă un pas major pentru companie în realizarea viziunii sale de a deveni un lider de piață la nivel european în domeniul comercializării și automatizării soluțiilor Smart Home, potrivit comunicatului.

În 2024, firma vrea să se extindă în alte trei țări europene, care vor fi anunțate la o dată ulterioară.

Compania Tech Cuisine a fost lansată în 2018 și oferă acces la o gamă variată de echipamente smart home de la brand-uri globale de top. În plus, firma oferă servicii de consultanță și automatizare pentru case inteligente, atât pentru consumatori individuali, cât și pentru proiecte rezidențiale.

Parallax

Vizualizari
2607
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri