Raluca Abrihan

O firmă IT din Israel deschide un centru de cercetare în România

Thumbnail

DriveNets, companie israeliană producătoare de software de rețea, care a primit recent finanțare de tip seria A în valoare de 117 milioane dolari anunță că va deschide un centru de cercetare și dezvoltare software în România. Centrul va fi creat în parteneriat cu Tellence Technologies, furnizor român de servicii software, care recrutează specialiști software cu expertiză în soluții de rețea, NFV/SDN și Cloud.

Centrul din România va ajuta la construirea DriveNets Network Cloud – baza rețelelor furnizorilor de servicii de date.

"Am ales să construim un centru de excelență în București împreună cu Tellence Technologies, furnizor de servicii software cu un palmares impecabil în România, pentru a folosi experiența lor in domeniu și a crește timpul de răspuns la cererile fără precedent ale pieței în domeniu serviciilor de date care se bazează pe tehnologia 5G", spune Ido Susan, CEO și cofondator, DriveNets.

Tehnologia Cloud Network dezvoltată de companiei DriveNets este deja testată de furnizori de servicii de date din întreaga lume si poate gestiona traficul de sute de Terabiți/sec într-un singur cluster de routere distribuit, potrivit reprezentanţilor companiei.

Joburi în IT

Pentru viitorul centru, Tellence caută programatori cu experiență în routing, switching, arhitectura software scalabilă, BSP, tehnologii web de ultimă generație, DevOps și QA - Manual & Automat. De asemenea, recrutează experți în următoarele domenii: Protocoale: BGP (UC,LU), IS-IS, OSPF, OPSF-TE, RSVP, LDP, VPN & MVPN, Tehnologii Web: React, NodeJS, JS, CSS, UI/UX.

Pe lângă închiderea unei etape de finanțare serie A în valoare de 117 milioane dolari, condusă de Bessemer Partners și Pitango Ventures, DriveNets beneficiază de susținerea mai multor investitori cunoscuți in industria de profil, printre care John Thompson, președinte la Microsoft și fost CEO al Symantec, Steve Luczo, fost CEO și actualul președinte al Seagate și fostul CEO al Palo Alto Networks, Mark McLaughlin.

 

 

Parallax

Vizualizari
1261
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri